Gina Pistol, primele declarații după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele în timpul sarcinii: „O să clarific aici totul”

Gina Pistol a făcut lumină cu privire la zvonurile care circulau pe seama ei.

Gina Pistol nu se mai poate închide la haine! Cât de mult s-a îngrășat iubita lui Smiley / FOTO

Gina Pistol este însărcinată în cinci luni și trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Deși iubita lui Smiley are mii de fani pe social media, se pare că nu toată lumea o are la suflet. Recent, unii au criticat-o extrem de dur pentru faptul că și-ar fi injectat buzele în timpul sarcinii.

Medicii i-au dat slabe șanse să rămână gravidă, dar cu toate acestea minunea s-a întâmplat. Frumoasa vedetă este nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată în brațe fiica. În această perioadă ea a renunțat să facă multe lucruri care îi plăceau, pentru sănătatea ei și a fetiței pe care o va aduce pe lume. Cu atât mai mult, zvonul că și-a făcut o intervenție estetică pare mai absurd.

Prezentatoarea de la ”Chefi la Cuțite” nu a mai suportat comentariile răutăcioase venite din partea internauților. Drept urmare ea a decis să clarifice întreaga situație

Gina Pistol a spus adevărul pe Instagram

Gina și Smiley au fost mereu rezervați când a venit vorba despre viața lor privată. Se pare că îndrăgostiții au făcut chiar și un pact în acest sens, pe care în ultimele luni ea l-a încălcat. Au promis să nu vorbească deloc despre relația lor în public și să își trăiască povestea de dragoste departe de camerele de filmat.

De când a rămas însărcinată, frumoasa vedetă este tot mai activă pe social media. Astfel nu mică a fost surpriza ei când a fost acuzată de câțiva dintre fani că și-ar fi băgat acid în buze, deși este însărcinată. Deoarece prezentatoarea a primit mai multe mesaje în acest sens, a decis să vorbească despre asta pe Instagram.

Gina Pistol, primele declarații după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele, în timpul sarcinii: „O să clarific aici totul”

„O să clarific aici totul, că nu am timp să răspund la toate mesajele de pe Instagram. Unu la mână, eu de când m-am operat, acum câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și ca să scot soluția injectată, iar de atunci nu mi-am mai injectat absolut nimic în buză. Doi la mână, cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Și nu cred că există doctor estetician care să facă asta. Și trei la mână, buzele sunt umflate pentru că … sarcina!”, a spus Gina Pistol.