Gina Pistol și Smiley le-au spus fanilor care este sexul copilului: „Nici nu îmi venea să mă bucur”

Gina Pistol și Smiley au vorbit pentru prima dată despre sarcină.

Gina Pistol și Smiley le-au spus fanilor care este sexul copilului: „Nici nu îmi venea să mă bucur”

Gina Pistol și Smiley și-au luat seara trecută fanii prin surprindere, după ce au postat un vlog. Ei bine, în filmarea respectivă ei dat detalii importante despre sarcină. Cele două vedete nu se mai ascund. Au au preferat ca fanii să afle cele mai importante lucruri despre micuț chiar de la ei. Au fost câteva momente în care au plâns, au râs și le-au mărturisit internauților chiar și cum a aflat că este însărcinată. În trecut, frumoasa prezentatoare a primit oribila veste că sunt șanse foarte mici să aibă un copil pe cale naturală. A avut noroc și a rămas însărcinată cu Smiley, dar nu au vrut să spună nimănui până nu era ceva sigur.

Gina Pistol a recunoscut că este însărcinată

După o serie de analize și vizite la medic, a aflat că sarcina ei este una sigură. A avut foarte multe emoții și nu îi vine să creadă nici în clipa de față că va aduce pe lume primul lor copil. În plus, recent ei au luat decizia să plece într-o vacanță alături de Speak și Ștefania; de acolo de unde au dat și marea veste despre sarcină. Nu există bucurie mai mare pentru ei decât aceasta și multe zile nu au avut curaj să vorbească despre bebelușului lor.

Gina Pistol și Smiley le-au spus fanilor care este sexul copilului: „Nici nu îmi venea să mă bucur”

După ce au citit toate postările lor și au văzut toate imaginile, admiratorii au început să își pună multe întrebări. Mulți au fost curioși să știe este sexul copilului. Gina Pistol și cântărețul nu i-au ținut prea mult pe jar. În timpul filmări pe care au postat-o recent pe YouTube, ei le-au mărturisit internauților că vor avea o fetiță. Asta da veste bună! Reacțiile lor nu au întârziat să apară, iar artiștii nu au cuvinte să le mulțumească pentru toată susținerea lor.

„Nu îmi venea să cred, nici nu îmi venea să mă bucur. Decât atunci când i-am auzit bătăile inimii. Nu știam cum este să fii însărcinată. Credeam că din cauza obioselii, eu am crezut că e ceva, deregrale hormonală. El zicea că poate sunt însărcinată, eu ziceam că nu am cum, mai ales că doctorii mi-au sous că nu am șanse să fiu. Deasta am și ținut secret, și din cauza vârstei, nici analizele nu recomandau că pot rămâne însărcinată natural. Am făcut un test, o linie era perfectă și una mai ștearsă și i-am zis lui Andrei și ne uitam unul la altul și râdeam. Eu simțeam că e băiat”, a mărturisit Gina Pistol.