Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund! Artiștii au vorbit pentru prima dată despre sarcină: "Noi acum înseamnă TREI!"
in

Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund! Artiștii au vorbit pentru prima dată despre sarcină: „Noi acum înseamnă TREI!”

Gina Pistol și Smiley au vorbit despre copilul pe care vedeta îl va aduce pe lume.

Gina Pistol și Smiley au vorbit, în sfârșit despre sarcină. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Artiștii sunt împreună de foarte mult și se bucură de succes pe toate planurile. Au fost întotdeauna rezervați când a venit vorba de viața lor personală și au preferat să se bucure în liniște de relația lor. Au recunoscut faptul că sunt împreună, abia după mai mulți ani. De aproximativ o lună, se zvonește că îndrăgita prezentatoare este însărcinată, dar până acum ei nu au vorbit deloc despre sarcină.

Ei bine, ieri viitori părinți împreună cu cei mai buni prieteni ai lor, Speak și Ștefania, au plecat în vacanță. Au mers acolo să scape de agitația orașului, dar să se și relaxeze. În plus, când se așteptau mai puțin, ei au avut o surpriză de zile mari pentru fanii lor, dar și câteva vești extraordinare. Smiley și Gina Pistol au filmat un vlog în care au vorbit deschis despre sarcină; dar și despre minunea care urmează să vină pe lume.

Gina Pistol: „Noi acum înseamnă TREI!”

Se pare că ea a fost avertizată de medici acum câțiva ani că nu poate avea copii pe cale naturală. De fapt, șansele erau destul de mici, dar a avut noroc. Între timp a reușit să rămână însărcinată, dar nu a vrut să spună lumii întregii până nu era ceva sigur. Din acest motiv a și șinut ascuns până aseară faptul că va da naștere unui copil. A avut multe, multe emoții și au a avut curaj nici măcar să se bucure până lucrurile nu au devenit clare. În plus, Gina Pistol și Smiley au filmat un vlog special pentru fanii lui, în care au râs, dar au și plâns. Reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor, iar artiștii au fost bombardați cu mesaje.

Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund! Artiștii au vorbit pentru prima dată despre sarcină: "Noi acum înseamnă TREI!"

„Noi acum înseamnă TREI! În urmă unor analize medicale, acum câțiva ani; am aflat că șansele că eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să raspandesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viață noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștință pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Giulia, ipostază sexy pe Instagram. Vedeta a fost fotografiată chiar de soțul ei / FOTO

Giulia, ipostază sexy pe Instagram. Vedeta a fost fotografiată chiar de soțul ei / FOTO

Gina Pistol și Smiley le-au spus fanilor care este sexul copilului: „Nici nu îmi venea să mă bucur”

Gina Pistol și Smiley le-au spus fanilor care este sexul copilului: „Nici nu îmi venea să mă bucur”