Gina Pistol va naște, de fapt, un băiat. Detaliul care l-a dat de gol pe Smiley: „O să fiu terminat”

Smiley a reușit să se dea de gol.

Gina Pistol va naște, de fapt, un băiat. Detaliul care l-a dat de gol pe Smiley: "O să fiu terminat"

Gina Pistol este o femeie extrem de fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Ea urmează să aducă pe lume primul ei copil. Smiley este și el în extaz și se bucură de fiecare moment. Cei doi artiști au vorbit de-a lungul timpului foarte puțin despre viața lor personală. Au ascuns relația, dar și sarcina pentru mult timp.

Acum ceva timp, ei le-au povestit tuturor fanilor că vor avea o fetiță. Erau extrem de fericiți și nu le venea să creadă că acest lucru se va întâmpla. Ei bine, se pare că vor avea…un băiețel. Nu știm sigur că așa este, dar cântărețul a reușit să se dea gol. În plus, le-a dat și câteva indicii fanilor, iar aceștia au intrat imediat la bănuieli.

Gina Pistol va avea un băiețel, nu o fetiță!?

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară, fără îndoială. Le stă extrem de bine împreună, iar în curând viața lor va fi completă. Prezentatoarea va da naștere în perioada următoare primului lor copil, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni.

„N-am avut niciodată în plan să fie fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că este băiat și am zis că ce o fi, să fie sănătos! Când am aflat că o să fie fetiță, m-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată…o să fiu terminat (râde), pentru că tații de fete devin foarte sensibli la fete.

E foarte greu să-i refuzi ceva. Ești victimă totală! Deja m-am emoționat. Abia aștept să se întâmple. E un om pentru care voi face orice!”, a declarat, entuziasmat, viitorul tătic la momentul marii dezvăluiri.

Gina Pistol va naște, de fapt, un băiat. Detaliul care l-a dat de gol pe Smiley: "O să fiu terminat"

Blondina le-a spus tuturor că o sa aiba o fetiță, despre care a vorbit chiar și într-un vlog postat pe canalul lui Smiley de YouTube. Recent, el a postat o imagine pe Instagram, care le-a dat serios de gândit urmăritorilor. Este vorba despre o fotografie în care apare cu o suzetă albastră pe care scrie ”băiat rău”, alături de mesajul „n-aș pune poza asta, dar mă grăbesc să dau în mintea copiilor”. Fanii sunt foarte atenți și au tras imediat concluziile.

„Cumva fetița s-a făcut băiat?” a întrebat o fană