Giulia a încins imaginația tuturor bărbaților! Vedeta s-a pozat în sânii goi: ”Bombonică”

Giulia Anghelescu le-a furat privirile tuturor cu ultima sa fotografie. Vedeta arată mai bine ca oricând.

Giulia a încins imaginația tuturor bărbaților! Vedeta s-a pozat în sânii goi: ”Bombonică”

Dacă nu ea atuci cine? Giuliu Anghelescu este o femeie care are un trup de invidat. Vedeta se mândrește cu formele sale apetisante, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Ori de câte ori are ocazia, artista își pune în evidență corpul așa cum știe ea mai bine. Frumoasa vedetă a reușit să atragă atenția tuturor bărbaților care o urmăresc pe rețelele sociale.

Despre Giulia nici nu ai spune că a născut de două ori. Vedeta are doi copii superbi, pe care îi adoră și alături de care petrece mult timp. Cei mici sunt deja vedete pe internet, iar imaginile cu ei reușesc să adune aproape la fel de multe aprecieri ca acelea pe care le postează mama lor. Cel mai probabil și ei îi vor călca pe urme.

Giulia este o adevărată bombă sexy

Ea o duce extrem de bine atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Ea și soțul ei trăiesc o poveste de dragoste care durează de ani buni, dar se iubesc ca la începuturi. Puțină lume știe că aproape toate imaginile incendiare cu vedeta sunt realizate chiar de către partenerul ei de viață.

”Înca te simt în piele, spune care-i rostul?”, a scris Giulia în dreptul imaginii.

Giulia a încins imaginația tuturor bărbaților! Vedeta s-a pozat în sânii goi: ”Bombonică”

Una dintre ultimele sale postări i-a făcut pe mulți dintre bărbați să viseze cu ochii deschiși. Aceștia au rămas cu gura căscată, când au văzut cât de bine poate să arate Giulia Anghelescu. Vedeta a uitat de orice fel de inhibiții și s-a pozat cu sânii la vedere, iar fanii i-au putut admira aproape în toată splendoarea lor. Ea a rămas doar în niște bikini albi, deși masculii și-ar fi dorit să poată vedea mai mult din trupul ei de zeiță.

”Excepțională fotografie …..magistral model❤️”, ”Superbă😘😘”, ”Uauuu, ce poza 🙏🏻🙏🏻👌🏼”, ”Splendoare în dormitor, fermecătoare”, ”Bombonică 😍”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor, printre care s-a numărat și celebra Antonia, care s-a declarat uimită de fotografia inedită a colegei sale de breaslă.