Giulia, ipostază sexy pe Instagram. Vedeta a fost fotografiată chiar de soțul ei / FOTO
in

Giulia, ipostază sexy pe Instagram. Vedeta a fost fotografiată chiar de soțul ei / FOTO

Giulia și-a surprins fanii din mediul online cu o imagine de senzație.

Giulia Anghelescu știe cum să atragă toate privirile asupra ei de fiecare dată. Vedeta nu ezită să își arate formele de invidiat ori de câte ori are ocazia pe Instagram. Frumoasa artistă îi demonstrează zilnic soțul ei că este un bărbat norocos că are alături de el o asemenea femeie. Nu i-a fost greu să ajungă la formele dorite, ci a muncit din greu pentru a fi atât de sexy. Ultimele imagini postate de cântăreață pe rețelele sociale întrec orice imaginație.

Giulia, fotografiată chiar de soțul ei

Giulia este o femeie frumoasă și puternică, dar și foarte, foarte norocoasă. Soțul ei o susține de fiecare dată și nu este deloc un bărbat gelos. Drept dovadă, chiar el este cel care îi face vedetei cele mai sexy fotografii pe care le postează pe Instagram și care adună mii de like-uri. Ei bine, cântăreața este o mămică sexy, care nu își neglijează deloc copiii, dar nici fanii. Oricât de ocupată ar fi, ea încearcă să își facă timp și pentru fanii ei de pe rețelele sociale, de care este extrem de apropiată.

Giulia, ipostază sexy pe Instagram. Vedeta a fost fotografiată chiar de soțul ei / FOTO

Chiar dacă știu o mulțime de lucruri despre ea, Giulia nu ezită să îi surprindă de fiecare dată. Ea și-a etalat de mai multe ori talia de viepse, posteriorul bombat, picioarele lungi și sânii voluptoși. Când nimeni nu se aștepta, ea a renunțat de tot la inhibiții, dar și la sutienși s-a lăsat fotografiată chiar de el într-o ipostază incendiară chiar de către partenerul ei de viață. Acum ceva timp, ea le-a spus internauților că plănuiește să se mute la țară; dar încă nu s-a întâmplat acest lucru.

”În ultimul timp a început să îmi surâdă din ce în ce mai mult ideea de a mă muta la țară! Am trăit toată viața alergând de la un concert la altul. Aam schimbat sute de camere de hotel. M-am bucurat de toată atenția oamenilor care mi-au ascultat muzica, am fost la sute de petreceri, am simțit vibeul multor cluburi și discoteci, iar acum tot ce îmi doresc cel mai mult e să am colțișorul meu de liniște.”, a fost mesajul postat de Giulia Anghelescu pe Instagram.

Nicole Cherry și iubitul ei, sărut pasional în public. Imaginea a făcut furori pe Instagram / FOTO

Nicole Cherry și iubitul ei, sărut pasional în public. Imaginea a făcut furori pe Instagram / FOTO

Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund! Artiștii au vorbit pentru prima dată despre sarcină: "Noi acum înseamnă TREI!"

Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund! Artiștii au vorbit pentru prima dată despre sarcină: „Noi acum înseamnă TREI!”