”Gogoașă”, luptă grea pentru supraviețuire. Cere ajutorul oamenilor pe rețelele de socializare

Celebrul actor ”Gogoașă” duce o luptă grea pentru propria viață. În acest moment se află pe patul de spital, urmând ca luni să fie supus unei operații extrem de costisitoare.

”Gogoașă”, luptă grea pentru supraviețuire. Cere ajutorul oamenilor pe rețelele de socializare

Cu toții îl știm și îl îndrăgim pe actorul Constantin Zamfirescu. ”Gogoașă”, așa cum se numea în celebrul serial de comedie ”Trăsniții”, trece acum prin momente extrem de dificle. Actorul de comedie care și-a îndeplinit, de fiecare dată cu succes, misiunea de a aduce zâmbetul pe buzele oamenilor duce lupte grele cu o boală grea, cancerul.

Constantin Zamfirescu, cunoscut drept ”Gogoașă”, duce acum o luptă pentru supraviețuire după ce a primit crunta veste că este diagnosticat cu cancer. Pentru ca să iasă învingător din această situație extrem de delicată și dificilă, actorul cere ajutorul oamenilor pe rețelele de socializare. Se pare că are foarte mare nevoie de sânge pentru ca operația prin care va trece să fie un real succes. Se pare că gestul actorului a fost însoțit de un mesaj foarte emoționant legat de stuația în care se află acum și ce l-a determinat să ceară ajutorul în mediul online.

Se știe faptul că în această perioadă dificilă din multe puncte de vedere, pe lângă altele, există o insuficiență de donatori de sânge. Dată fiind situația actorului, are nevoie de ajutorul măcar al unui donator pentru a face față operației grele la care urmează să fie supus în ziua de luni, peste numai două zile. În acest moment se află internat.

Constantin Zamfirescu, strigăt de ajutor pe Facebook

„Am nevoie de sânge. Orice grupă.
Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.

Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.
Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.
Sunt deja internat, iar luni voi fi operat.
Și sunt mulți ca mine care au nevoie.
Eu am A2”, a fost mesajul postat de Constantin Zamfirescu, pe contul său de Facebook.

”Gogoașă”, luptă grea pentru supraviețuire. Cere ajutorul oamenilor pe rețelele de socializare

A suferit un accident vascular în copilărie

De-a lungul timpului, Constantin Zamfirescu a vorbit de foarte multe ori despre problemele sale de sănătate. Îndrăgitul actor a trecut prin momente cumplite și în copilărie, atunci când a suferit un accident vascular în urma căruia nu s-a mai recuperat complet niciodată.

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău”, a susținut Constantin Zamfirescu în cadrul unei emisiuni tv, în urmă cu ceva timp.