Anul 2020 se pare că a fost un an cu multe despărțiri și divorțuri, chiar și în rândul vedetelor din România. Unul dintre cuplurile care s-a despărțit recent a fost cel al lui Grasu XXL cu Laura Andreșan.

Cu toate că cei doi au fost mai tot timpul oameni controversați, relația lor a fost una destul de discretă de-a lungul timpului, cât au fost împreună.

Fiecare dintre ei a avut curajul să se prezinte în fața lumii exact așa cum este și, datorită activității lor profesionale, au ajuns să fie împreună mai bine de 12 ani. Timp în care au adus pe lume și o fetiță, asta în pofida faptului că Dragoș Nechifor, aka Grasu XXL, ar fi declarat cu ceva timp în urmă că nu dorește copii.

Cum s-a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu

Grasu XXL și Laura Andreșan

În 2007, când au început relația, multe s-au vehiculat cu privire la acest lucru, însă ei au preferat să se țină departe de ochii tuturor.

În anii ce au urmat, legătura lor a devenit mai strânsă chiar, uniți fiind și de copilul cu care au fost binecuvântați. Și chiar dacă artistul nu se vedea înainte în postura de a fi tată, alături de Laura acest lucru s-a schimbat, o dată cu minunea care le-a adus ambilor o mare bucurie în viață.

Cu toate acestea, se pare că lucrurile au început să nu mai funcționeze atât de bine între cei doi, părinții de acum. Astfel că, după atâția ani petrecuți împreună, au decis să pună stop relației.

Deși inițial ar fi dorit să păstreze totul pentru ei, așa cum de altfel și-au și trăit relația, discret, în cele din urmă, cântărețul a postat un mesaj în mediul online, anunțând separarea de mama fiicei sale. Rugându-și, totodată, fanii să le respecte intimitatea în această perioadă grea prin care trec.

Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile. – a fost mesajul online postat de artist.