Hailey și Justin Bieber, un an de la căsătorie. Cântărețul, mesaj emoționant pe Instagram: „Sunt atât de norocos”
in

Hailey și Justin Bieber, un an de la căsătorie. Cântărețul, mesaj emoționant pe Instagram: „Sunt atât de norocos”

Hailey și Justin Bieber sunt în culmea fericirii.

Hailey și Justin Bieber formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din întreaga lume. Deși multă lume nu a fost de acord cu relația lor, vedetelor nu le-a păsat. Și-au văzut în continuare de viața lor și s-au iubit așa cum au știut ei mai bine. În plus, au ajuns chiar să se și căsătorească, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Se bucură de fiecare clipă împreună și nu lasă pe nimeni să stea în calea fericirii lor. Timpul s-a scurs prea repede și deja au împlinit un an de căsnicie. Nici măcar lo nu le vină să creadă că anul trecut, pe vremea asta, își jurau iubire veșnică.

Hailey și Justin Bieber, mai fericiții ca oricând

Hailey a jucat un rol foarte important în viața soțului său. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Justin Bieber a avut probleme cu drogurile, dar și cu legea. A fost un adolescent rebel, care a a cunoscut faima de mic și nu a știut cum să gestioneze situația. Odată ce a apărut în viața sa, blondina a reușit să îl schimbe în bine. I-a oferit toată dragostea și tot sprijinul de care a avut nevoie.

Hailey și Justin Bieber, un an de la căsătorie. Cântărețul, mesaj emoționant pe Instagram: „Sunt atât de norocos”

Justin este un bărbat norococos pentru faptul că are alături de el o femeie precum Hailey. Este recunoscător pentru tot ceea ce i se întâmplă și pentru tot ceea ce a făcut pentru el. Se bucură împreună de succes și le merge bine pe toate planurile. Ziua de ieri a fost una extrem de importantă pentru ei, deoarece au împlinit un an de căsnicie.

Într-o asemenea zi, el i-a făcut soției sale o declarație de zile mari. Cu siguranță, cuvintele sale au emoționat-o pe Hailey până la lacrimi.

„Hailey Bieber. Sunt atât de norocos să fiu soțul tău. M-ai învățat atât de multe în fiecare zi și mă faci un om așa de bun! O să mă dedic pentru tot restul vieții să îți dau puterea să fii femeia care Dumnezeu a cerut să fii. Inima mea vrea să îți atingi cele mai nebune visuri! Am promis că întotdeauna o să te pun pe primul loc, să conduc cu răbdare și bunătate. Aniversare fericită, fata mea dulce și frumoasă.”, a scris Justin Bieber pe Instagram.