Divorțul lui Pepe devine un coșmar. Raluca a cerut ordin de protecție
Divorțul lui Pepe devine un coșmar. Raluca a cerut ordin de protecție
in

Halucinant! Pepe și-ar fi bătut soția în fața fetițelor! Abia acum ies la iveală scenarii de groază din spatele divorțului!

Nimeni nu se aștepta la un astfel de deznodământ al despărțirii cuplului Pepe-Raluca Pastramă. Detalii absolut incredibile ies la iveală despre evenimentele care au avut loc în mariajul lor.

Pepe a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a a anunțat public faptul că urmează să divorțeze de mama copiilor săi. Artistul a dat vestea cea mare în mediul online, pornind un întreg tăvălug de întrebări și conspirații legate de această situație.

Având în vedere că cei doi pozau mereu într-o familie fericită și împlinită, inclusiv pe plan financiar, nimeni nu își poate explica de ce aceștia ar fi recurs la divorț. Rând pe rând însă, acum ies la iveală secrete din intimitatea celor doi, lucruri care ar putea șoca pe oricine. Unul dintre acestea este legat de comportamentul agresiv avut de Pepe fată de soția sa chiar în urmă cu câteva zile.

Și-a agresat soția în plină stradă în văzul fetițelor lor

Inițial în presa mondenă a circulat zvonul că Pepe ar fi călcat strâmb față de soția lui în urmă cu doi ani, iar de atunci și până acum bruneta nu ar fi putut să ierte greșeala făcută de acesta.Se pare însă că la baza divortului dintre cei doi stă ceva cu totul de necrezut: comportamentul agresiv al artistului.

Chiar săptămâna trecută în timp ce soția sa a ajuns cu fetițele la o bază sportivă din Capitală, Pepe și-ar fi făcut acolo apariția pentru a discuta cu femeia alături de care a trăit 8 ani. Lucrurile nu au decurs după cum se aștepta artistul, iar Raluca a refuzat să poarte orice fel de discuție cu acesta.

În schimb ar fi avut loc un dialog cu replici dure, în urma căruia cântărețul și-a ieșit din minți. Deși ambele fetițe minore erau în preajma lor, Pepe ar fi agresat-o pe Raluca fără să se gândească o secundă la consecințe.

Halucinant!Pepe și-a bătut soția în fața fetițelor! Abia acum a ieșit la iveală scenariul de groază din spatele divorțului!
Halucinant!Pepe și-a bătut soția în fața fetițelor! Abia acum a ieșit la iveală scenariul de groază din spatele divorțului!

La scurt timp de la eveniment bruneta a ajuns la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal care atestă actul de violență asupra ei.

Raluca vrea acum custodia exclusivă

După episodul cu agresiunea în fața copiilor Raluca s-a răzgândit în ceea ce privește despărțirea de Pepe. Acum soția artistului vrea ca cele două fetițe minore să rămână după divorț doar în grija ei. Acest fapt l-ar fi înfuriat și mai tare pe artist.

Cei doi foști soți urmează să divorțeze la tribunal având în vedere că separarea lor legală nu se poate face doar în fața notarului. Raluca și Pepe au de împărțit o avere semnificativă, cu numeroase bunuri și proprietăți dobândite împreună în timpul căsniciei. Printre acestea amintim cele două afaceri pe care ei le-au deschis în Capitală, respectiv Grădinița privată, un bar în Piața Victoriei, precum și vila în care aceștia locuiau la marginea Bucureștiului, dar și două autoturisme de lux.