Harry și Meghan au jignit profund Casa Regală. Regina îi lasă fără titlurile regale

Meghan Markle și prințul Harry au declanșat reacții adverse după ce au adus un tribut emoționant mamelor lor – fără nicio mențiune despre prințul Charles.

Harry și Meghan au jignit profund Casa Regală. Regina îi lasă fără titlurile regale

Joi, perechea și-a lansat organizația non-profit, Archewell. În timpul prezentării organizației Harry s-a descris ca fiind „fiul mamei” sale, fără să menționeze nimic despre propriul său tată. Deși organizația a fost inițiată sub premisa încercării de a ”construi o lume mai bună”, iar eșecul de a-l menționa măcar pe prințul Charles a provocat o reacție negativă.

Regina urmează să dea prințului Harry și lui Meghan Markle un ultimatum pe fondul controversei în curs de desfășurare cu privire la titlurile lor regale.

Monarhul, în vârstă de 94 de ani, i-ar putea determina pe ducele și ducesa de Sussex să decidă între titlurile lor regale și „mega-milioane de tranzacții”.

Harry și Meghan au semnat deja un acord lucrativ cu Spotify pentru a găzdui și produce podcast-uri, contract estimat la o valoare de aproximativ 30 de milioane de lire sterline.

Harry și Meghan au jignit profund Casa Regală. Regina îi lasă fără titlurile regale

Probleme pentru prințul Harry. Regina a ajuns la capătul răbdării

Parteneriatul vine la câteva luni după ce cuplul a semnat, de asemenea, un acord cu Netflix, pentru a produce o serie de programe, despre care se zvonește că ar fi în valoare de peste 100 de milioane de lire sterline.

Regina urmează să revizuiască înțelegerea cu prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, la sfârșitul acestui an, când vor discuta despre viitorul său în familia regală, precum și despre titlurile sale.

Expertul regal Russel Myers, citat de Express consideră că este greu de prevăzut ce decizie finală va lua regina în legătură cu titlurile celor doi.

„Cred că ceea ce regina și membrii seniori ai familiei regale vor avea dificultăți în legătură cu modul în care cei doi se comercializează ”.