Berbec

Este momentul să accepți ceea ce se petrece în jurul tău. Oamenii s-ar putea să vrea să fie lângă tine mai mult ca niciodată. Cineva din anturajul apropiat încearcă să îți intre pe sub piele, însă astrele îți recomandă să analizezi situația cu grijă.

Taur

Taurii au o zi în care vor simți nevoia să fie mult mai duri cu cei din jur. Nu mai vreți să fiți răniți, motiv pentru care alegeți să renunțați la oamenii care vă fac rău. Aveți ghinionul ca o discuție creată de voi să se transforme rapid într-un conflict greu de stăpânit.

Gemeni

Gemenii resimt presiunea și oboseala în această perioadă. Astăzi nu veți putea munci în liniște, deoarece toată lumea vă cere ajutorul. Astrele vă recomandă să nu vă implicați în bârfe și discuții aprinse, deoarece riscați să pierdeți un prieten bun.

Horoscop 10 decembrie 2020. Surprize mari pentru cei 12 nativi
Horoscop 10 decembrie 2020. Surprize mari pentru cei 12 nativi

Rac

Joi, Racii sunt nevoiți să se împartă în mai multe locuri. Ai de rezolvat o serie de probleme înainte de sărbători, iar timpul se scurge tot mai tare. Sfatul astrelor este să încerci să te axezi doar pe ce ai de făcut și vei avea noroc. Partenerul de cuplu îți pregătește o mare surpriză.

Leu

Curiozitatea Leului atinge alt nivel. Vrei să afli câteva secrete ale partenerului de cuplu, însă astrele spun că acesta nu este neapărat un lucru bun. S-ar putea să descoperi informații care nu îți creează un avantaj.

Fecioară

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au foarte multe probleme la locul de muncă. O persoană extrem de influențabilă vă propune noi idei, însă nu sunt neapărat și bune. Cel mai bine este să cereți sfatul partenerului de cuplu, sau unui prieten apropiat. Astăzi aveți norocul să câștigați o sumă importantă de bani.

Horoscop 10 decembrie 2020. Surprize mari pentru cei 12 nativi
Horoscop 10 decembrie 2020. Surprize mari pentru cei 12 nativi

Balanță

Balanțele se lovesc astăzi de situații tensionate. Partenerul de cuplu sau un membru al familiei s-ar putea să vă reproșeze câteva lucruri greșite pe care le-ați făcut. Dacă nu vreți ceartă, este recomandat să remediați rapid problema. Astăzi este o zi plină de noroc la capitolul financiar.

Scorpion

Nativii din Scorpion simt că vin noi schimbări în plan sentimental. Totul se întoarce pentru voi la 180 de grade. S-ar putea să decideți împreună că este cea mai bună perioadă să treceți la următorul pas.

Horoscop 10 decembrie 2020. Surprize mari pentru cei 12 nativi
Horoscop 10 decembrie 2020. Surprize mari pentru cei 12 nativi

Săgetător

Săgetătorii simt nevoia să facă planuri de viitor. Astăzi aveți norocul ca astrele să vă lumineze calea și să vă învețe ce să alegeți mai bun pentru voi. Nu luați decizii pripite și mai ales înainte de de a vă consulta cu persoanele dragi din viața voastră.

Capricorn

Pentru acești nativi, ziua de joi vine cu mai multe oportunități financiare. Vi se înapoiază o datorie mai veche sau primiți o mărire de salariu. În viața personală, veți avea o surpriză neplăcută. Veți fi dezamăgiți de o greșeală a partenerului de cuplu, însă Marte aspectează în 10 decembrie o comunicare ce vă poate salva rapid din situațiile tensionate.

Vărsător

Ziua începe pentru acești nativi cu dorința de noutate. Aveți chef să mergeți prin magazine și să faceți cumpărături. Haine, încălțăminte, sau lucruri specifice sărbătorilor de iarnă, de ce nu, chiar și o schimbare de look, sunt în planurile voastre. Astrele vă recomandă totuși să nu cheltuiți mai mult decât strictul necesar, deoarece s-ar putea ca mai târziu să aveți nevoie de economii.

Pești

Peștii au parte de o zi destul aglomerată. Veți fi nevoiți să faceți mai multe drumuri în interes personal. Poate fi vorba de ajutorul unei rude sau unui prieten apropiat. Sunteți nevoiți să reparați greșelile altora, însă astrele vă recomandă să nu vă implicați mai mult decât vă privește.