Horoscop 2 decembrie. Racii şi Săgetătorii primesc veşti bune

Cea de-a doua zi a lunii Decembrie vine cu noi provocări pentru cei 12 nativi ai zodiacului.

Horoscop 2 decembrie. Racii şi Săgetătorii primesc veşti bune
Horoscop 2 decembrie. Racii şi Săgetătorii primesc veşti bune

Berbec

Miercuri, în a doua zi a lunii, Berbecii trebuie să se ocupe mai mult de problemele personale. O vizită la un medic nu v-ar strica, deoarece aveţi foarte multe stări care v-ar putea ascunde o boală.

Taur

Taurii primesc veşti bune de la locul de muncă. Şeful vostru are de gând să vă propună un proiect care vă va aduce mult succes în casa financiară.

Gemeni

Gemenii simt o oboseală destul de mare, motiv pentru care nu vor reuşi să se ocupe prea bine de ce au de făcut. Astrele vă recomandă să luaţi o pauză de la tot stresul.

Rac

Racii vor avea parte de o zi memorabilă. Cineva drag vouă vă dă o veste extrem de bună. Chiar dacă veţi avea de schimbat unele planuri, totul merge spre succes pentru voi.

Leu

Şi nativii născuţi în zodia Leu sunt într-o perioadă destul de bună. Totul pare să meargă conform planrilor, motiv pentru care vă simţiţi din ce în ce mai motivaţi.

Fecioară

Fecioarele au parte de o zi în care nervii sunt umbra voastră. În orice loc veţi merge nu veţi reuşi decât să vă enervaţi şi să vă faceţi şi mai mari probleme.

Horoscop 2 decembrie. Racii şi Săgetătorii primesc veşti bune
Horoscop 2 decembrie. Racii şi Săgetătorii primesc veşti bune

Balanţă

Nativul din Balanţă se va gândi în această zi să se împace cu un fost partener de cuplu. S-ar putea ca acest lucru să vă aducă mai mult ghinion decât vă gândeaţi vreodată. Astrele vă recomandă să cereţi şi părerea unor persoane din jur.

Scorpion

Scorpionii au o zi în care merg în foarte multe locuri noi. Deşi nu v-aţi fi aşteptat la acest lucru, astrele le aliniază diferit pentru voi în luna Decembrie, motiv pentru care totul se poate schimba în viaţa voastră.

Săgetător

Săgetătorii primesc veşti bune la locul de muncă. S-ar putea să vi se aprobe o mărire de salariu sau un bonus substanţial chiar în pragul sărbătorilor.

Capricorn

Capricornii au parte de o zi destul de interesantă. Veţi cunoaşte oameni noi care vor ajunge rapid să joace un rol important în viaţa voastră.

Vărsător

Vărsătorii se simt nostalgici, iar pentru a trece de aceste momente, astrele vă recomandă să vă gândiţi mai mult la lucrurile de viitor şi planurile voastre pentru relaţia de cuplu.

Peşti

Peştii au parte de o zi numai bună pentru încheiat contracte şi câştigat bani. Dacă aveţi idei noi la locul de muncă, astăzi este ziua perfectă să daţi frâu liber imaginaţiei.