Horoscop 20 noiembrie. Peştii iau decizii surprinzătoare, iar restul zodiilor…

Vineri, 20 noiembrie, astrele au parte de o zi plină de schimbări. O serie de evenimente astrale schimbă percepţia unor zodii.

Zodiile care caută atenție în afara relației. Nu le vei putea stăpâni niciodată
Horoscop 20 noiembrie. Peştii iau decizii surprinzătoare, iar restul zodiilor...

Berbecul, Taurul şi Gemenii – locul de muncă, o prioritate

Ultima zi a săptămânii va veni pentru Berbeci cu foarte multe lucruri de făcut la locul de muncă. Marte în zodia voastră aspectează o comunicare extrem de benefică, motiv pentru care nu va fi nevoie să vă chinuiţi prea mult cu unele sarcini. Tot ce trebuie să faceţi este să lucraţi în echipă.

Taurii simt nevoia să îşi spună nemulţumirile la locul de muncă. Ei nu vor dori să aibă asupra lor situaţii complexe şi proiecte care nu le apariţin. Acesta este momentul să vă spuneţi punctul de vedere, însă totul trebuie făcut cu calm.

Gemenii au parte de o zi destul de bună din punct de vedere social. Astăzi vă înţelegeţi cum se poate mai bine cu colegii de muncă. Acest lucru se va resimţi în activităţile încheiate cu succes până la finalul zilei.

Racul, Leul şi Fecioara – mare noroc de bani

Racul va avea oportunitatea de a cunoaşte persoane noi, care mai târziu i-ar putea propune o afacere de succes. Astăzi, Jupiter aspectează casa investiţiilor din viaţa voastră , motiv pentru care totul va părea o joacă, atunci când vine vorba de calcule. Aveţi totuşi grijă la economii.

Leul simte nevoia să investească în propriul look. Aveţi noroc de o mărire de salariu, iar banii îi veţi folosi pe haine noi, sau de ce nu, chiar pe o tunsoare care să vă schimbe complet. Cereţi totuşi şi părerea partenerului de cuplu.

Fecioara are parte de o zi bună la capitolul financiar. Vă aduceţi aminte că aveţi nişte bani bine puşi deoparte şi vă gândiţi cum să îi cheltuiţi pe un mic răsfăţ, după o zi de muncă.

Horoscop 20 noiembrie. Peştii iau decizii surprinzătoare, iar restul zodiilor...
Horoscop 20 noiembrie. Peştii iau decizii surprinzătoare, iar restul zodiilor…

Balanţa, Scorpionul şi Săgetătorul – zi dificilă

Balanţele au ocazia de a se reîntâlni cu un fost partener de cuplu. S-ar putea ca liniştea voastră să fie dată peste cap ceva mai mult faţă de obicei. Cel mai bine este să cereţi sfatul unei persoane mai chibzuite din viaţa voastră, înainte de a chema trecutul în prezentul de acum.

Scorpionul are o zi plină de gânduri. Starea sa mentală va fi dată peste cap, deoarece pe data de 21 noiembrie are loc cel mai mare eveniment astral din casa sa. Venus, planeta iubirii intră în Scorpion, motiv pentru care relaţiile de cuplu şi relaţiile profesionale vor suferi modificări bruşte, însă pozitive.

Săgetătorul resimte oboseala din ultima perioadă, motiv pentru care s-ar putea să aibă nevoie de un medic. Este o zi în care aveţi nevoie să vă gândiţi la un nutriţionist şi la un antrenor bun. Dacă nu schimbaţi acum stilul de viaţă, s-ar putea ca mai târziu să aveţi probleme mari de sănătate.

Capricornul, Vărsătorul şi Peştii – decizii luate pe ultima sută de metri

Capricornul se gândeşte cum să investească în casă, însă ar putea uita de părerile celorlalţi. Înainte de a lua o decizie rapidă, cereţi totuşi şi sfatul celor din jurul vostru.

Vărsătorii sunt mai hotărâţi ca niciodată să îşi facă ordine în relaţiile cu prietenii. Toţi cei care v-au trădat trebuie să iasă din viaţa voastră. Astrele vă recomandă să vă luaţi o pauză de la tot şi să vă faceţi mai întâi ordine în suflet.

Peştii au de luat o decizie care le va marca vitiorul. O persoană importată apare în viaţa voastră şi vine cu o cerere importantă. Poate fi vorba despre casa financiară, sau chiar casa dragostei. Astrele arată că trebuie să alegeţi mai întâi cu raţiunea, apoi cu inima.