Horoscop 23 noiembrie. Gemenii şi Vărsătorii au probleme în relaţiile de cuplu

Luni, 23 noiembrie este o zi în care astrele au grijă ca nativii zodiacului să primească o serie de veşti care le vor schimba viaţa.

Horoscop 23 noiembrie. Gemenii şi Vărsătorii au probleme în relaţiile de cuplu
Horoscop 23 noiembrie. Gemenii şi Vărsătorii au probleme în relaţiile de cuplu

Ziua de luni este destul de complicată pentru mulți dintre nativii zodiacului, mai ales după evenimentul astral de sâmbătă, atunci când Venus a intrat în casa Scorpionului. Acest fenomen a implicat o serie de modificări în relaţiile zodiilor de Apă şi Foc, unde vor exista repercursiuni şi situaţii care nu le vor aduce acestora prea multă linişte .

Berbecul, Taurul şi Gemenii, zi plină de noroc

Pentru Berbeci, săptămâna începe cu foarte multe lucruri de făcut la locul de muncă. Aveţi norocul să întâlniţi persoane care vă vor ajuta să scoateţi o serie de proiecte la liman. Cine ştie, aceştia ar putea deveni foarte rapid cei mai de nădejde parteneri.

Taurii au parte de o zi bună atunci când vine vorba despre persoanele dragi din viaţa lor. Familia le va fi alături într-un proiect important, iar acest lucru le da va o stare de bine. Şi asta nu e tot. S-ar putea să aibă parte de o zi în care o persoană dragă va deveni mult mai importantă decât până acum. Astrele vă recomandă să vă ascultaţi doar inima atunci când vine vorba de luarea deciziilor emoționale.

Gemenii au mare noroc în relațiile cu cei din jur. Vă înconjuraţi numai de aceia care au grijă ca totul să meargă bine, dar mai ales care vor avea o energie pozitivă de care veti avea nevoie spre finalul zilei. În schimb, apar mici probleme în relaţia de cuplu. Cu toate acestea astăzi este una dintre puţinele zile în care lucrurile s-ar putea rezolva, pur şi simplu, de la sine!

Racul, Leul şi Fecioara – gânduri peste gânduri

Racul trece printr-o perioadă în care simte nevoia să se gândească mai mult la locul de muncă. Parcă aţi face mai mult decât aţi realizat până acum, însă nu vă înduraţi să vă părăsiţi jobul. Cel mai recomandat este să cereţi totuşi şi sfatul partenerului de cuplu.

Horoscop 23 noiembrie. Gemenii şi Vărsătorii au probleme în relaţiile de cuplu
Horoscop 23 noiembrie. Gemenii şi Vărsătorii au probleme în relaţiile de cuplu

Leul se gândeşte tot mai mult la cum să facă pasul următor în relaţia de cuplu. Dacă asta simţiţi, astrele vă recomandă să nu mai staţi pe gânduri. Pur şi simplu acţionaţi după instinctul de luptător pe care îl posedați. Este momentul cel mai bun pentru o astfel de decizie. Cei care sunt singuri, vor prinde în sfârşit curajul să înceapă o relaţie.

Fecioara se gândeşte astăzi la cineva care i-a provocat o mare dezamăgire. Astrele vă sfătuiesc, dragi zodii, să lăsaţi trecutul în urmă şi să trăiţi mai mult în prezent.

Balanţa, Scorpionul şi Săgetătorul – schimbare prin comunicare

Balanţele au o zi în care vor spune tot ce gândesc. Din acest motiv, s-ar putea ca unii oameni să se supere destul de mult, însă vor fi şi cei care vor aprecia, cu adevărat, noul fel al vostru de a fi.

Scorpionul este campion la comuniare în această perioadă. Datorită faptului că Venus vă influențează casa relaţiilor, această zi este doar începutul unui succes răsunător. Tot ce aveţi de făcut este să ţineţi cont de părerile celor dragi.

Săgetătorul alege să schimbe ceva important la locul de muncă. Aceasta este cea mai bună zi pentru a face schimbări în planul profesional, deoarece veţi avea curajul să încercați soluții îndrăznețe.

Capricornul, Vărsătorul şi Peştii – urmăriţi de ghinion

Capricornii încep săptămâna cu foarte mult ghinion la capitolul finanţe. Vă treziţi cu datorii de care aţi uitat şi este momentul să le înapoiaţi. S-ar putea să fie nevoie să apelaţi la cineva drag. Astrele vă recomandă să cereţi ajutorul unui membru al familiei.

Vărsătorii au mare ghinion atunci când vine vorba de relaţii. Partenerul de cuplu vă va da o veste care nu va fi deloc pe placul vostru. Cel mai bine este să reacţionaţi cu calm.

Peştii au mare ghinion în societate. Pare că nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu nimeni, iar acest lucru vă afectează cel mai tare. Astrele vă recomandă să luaţi o pauză de la stres şi să staţi singuri, pentru a vă putea face ordine în gânduri şi, de ce nu, în atitudine.