Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie. Venus în Scorpion schimbă viaţa unor zodii în ultima săptămână din lună

Trecerea lui Venus în zodia Scorpionului aduce numai lucruri bune pentru unele zodii. Sunt veşti bune pe mai multe planuri.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie. Venus în Scorpion schimbă viaţa unor zodii în ultima săptămână din lună
Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie. Venus în Scorpion schimbă viaţa unor zodii în ultima săptămână din lună

Sunt veşti bune pentru unii dintre nativi. Venus schimbă percepţia unor zodii, mai ales în tranzitul său în Scorpion. Acest lucru le aduce schimbări majore celor 12 nativi ai zodiacului, iar şansele să primiţi un sfat de succes sau o informaţie preţioasă sunt destul de mari.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Berbec

Berbecul este sfătuit de astre să ţină mai mult legătura cu acei membrii ai familie cu care nu a mai vorbit de mult timp. Este o perioadă bună pentru investiţii şi pentru afaceri. Se ia în calcul ca o rudă apropiată să facă o investiţie de mare succes, iar voi să faceţi parte din unele planuri care să aducă numai bine în viitorul vostru financiar.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Taur

Taurii ar avea o săptămână în care datoriile şi cheltuielile din casă să devină o prioritate. Este momentul să faci nişte reparaţii, să vezi ce ai nevoie ca să aduci totul la nivelul care ar trebui. La locul de muncă, lucrurile nu vor fi la fel de mulţumitoare, asta deoarece aveţi proiecte care trebuie finalizate rapid.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Gemeni

Gemenii s-ar putea lovi de câteva călătorii destul  de importante. Nu disperaţi, căci acesta este cel mai potrivit moment pentru a cunoaşte oameni importanţi, personaje cheie în viitorul vostru. Cel mai bine este să luaţi cu voi şi un prieten, în cazul în care aveţi nevoie de mai mult ajutor.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Rac

În ultima săptămână din luna noiembrie, nativul născut în zodia Rac are parte de câteva situaţii complicate la locul de muncă. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la colegi, iar lucrurile se vor rezolva mai rapid decât îţi dai seama.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Leu

Este o perioadă în care cel mai bine este să analizaţi unele activităţi personale care vă fac mai mult rău decât bine. Venus în Scorpion face ca această perioadă să conteze mai mult pentru ce vă doriţi cu adevărat, motiv pentru care s-ar putea să simţiţ nevoia să luaţi decizii majore la capitolul sentimental.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie. Venus în Scorpion schimbă viaţa unor zodii în ultima săptămână din lună
Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie. Venus în Scorpion schimbă viaţa unor zodii în ultima săptămână din lună

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Fecioară

Fecioarele vor avea proiecte noi la locul de muncă. Este o perioadă benefică pentru a demonstra cât de mult puteţi munci în această perioadă, iar şefii vor observa asta din plin. S-ar putea să aveţi parte şi de o schimbare la salariu.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Balanţă

O perioadă mai mult decât benefică se anunţă pentru nativii născuţi în zodia Balanţă. Prietenii sunt lângă voi, partenerul de cuplu vine cu noi propuneri, iar familia pare să vă sprijine necondiţionat. Acesta este un moment important pentru a face un pas important în viaţa voastră.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Scorpion

Săptămâna care vine este una a curăţeniei. Curăţenie în casă, curăţenie în viaţă, curăţenie în suflet. Scorpionul are parte de o perioadă în acre simte nevoia să analizeze tot ce se întâmplă în jurul său şi tot ce ar trebui schimbat. Astrele recomandă ca înainte de orice decizie, să vă gândiţi la planurile de viitor.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Săgetător

O săptămână în care orice dificultate apărută va fi luată ca o provocare. Locul de muncă va fi pentru voi un adevărat chin, iar acest lucru vă indică faptul că aveţi nevoie de o pauză. Astrele vă recomandă să luaţi lucrurile mult mai uşor şi să cereţi sfatul unui membru al familiei.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Capricorn

Capricornul are o perioadă în care se gândeşte mult la economii. Este momentul să vă faceţi planuri de viitor. O investiţie făcută acum s-ar putea dovedi o adevărată rezervă financiară pentru momentele grele care vor apărea în 2021.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Vărsător

Vărsătorul va avea un final de lună în care planurile familiei sunt cele mai importante. Tot ce vi se propune pare să devină un obiectiv, iar partenerul de cuplu vă va da o veste care vă va schimba viitorul. Aveţi mare grijă la sentimentele celor din jur, atunci când vă daţi o părere.

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie – Peşti

Peştii au parte de o săptămână cu mai mult succes în carieră faţă de ultima perioadă. S-ar putea să ţi se propună un nou loc de muncă pe care nu ar trebui să îl refuzi. O schimbare în viaţa ta în acest moment vine ca o gură de aer proaspăt, spun astrele.