Pentru marți, 8 decembrie 2020, Horoscopul Zodiei Săgetător vine cu vești nu tocmai plăcute. Rupturile și renunțările se ridică în prim-plan de acum, cu toate că nativul nu și-ar dori nici pe departe așa ceva. El speră totuși ca lucrurile să ajungă la un rezultat favorabil, însă ele nu par a se așeza prea curând pe un făgaș pozitiv. Ba din contră.

Ziua de 8 decembrie se anunță nefastă pentru nativul zodiei săgetător. Astrele recomandă măsuri urgente.
Zodia Săgetător

Horoscop Zodia Săgetător – 8 decembrie 2020

Frustrările cumulate la locul de muncă tind să se resimtă chiar acasă, în locul în care liniștea și armonia ar fi trebuit să fie nelipsite. Din păcate, toate nemulțumirile avute la serviciu se vor revarsă asupra celor mai apropiate persoane și anume, asupra familiei.

Un alt factor care va declanșa aceste stări nervoase poate fi și din cauza faptului că nativul simte că a lăsat prea mult de la el în relația sentimentală. Acesta va simți că a sosit momentul să înfrunte lucrurile care l-au deranjat prea mult timp. Însă astrele îl sfătuiesc să nu ia decizii sub impulsul unui asemenea moment, asta dacă vrei să nu ai regrete mai târziu.

Ziua de 8 decembrie se anunță nefastă pentru nativul zodiei săgetător. Astrele recomandă măsuri urgente.
Săgetător

Trebuie să aibă mare grijă ca nu cumva din dorința de a fi cel mai bun pe toate planurile, să piardă în cele din urmă în plan amoros. Voind controlul și puterea cu orice preț, riscă astfel să creeze conflicte puternice care pot duce chiar și la pierderea relației.

Deși simte cu tărie că trebuie să facă asta, să pună lucrurile la punct și să zică tot ceea ce îi stă pe suflet, va trebui să facă un efort supraomenesc ca să evite dezastrul. Trebuie să țină cont că partenerul său de viață încă nu este pregătit pentru o asemenea confruntare.

Astrele spun că Săgetătorul pare urmărit de ghinion, însă dacă va dori, toate lucrurile se vor așeza pe un făgaș normal, benefic lui dacă va proceda într-un mod opus caracteristicilor zodiei sale și anume, să renunțe la a se lua după impulsuri.