Horoscopul săptămânii 23-29 noiembrie. Ghinionul stă la pândă pentru aceşti nativi

Ultima săptămână din luna noiembrie vine cu ghinion pentru cei născuţi sub semnul Focului. Nimic nu merge cum trebuie în această perioadă, motiv pentru care astrele vin cu câteva sfaturi pentru voi.

Horoscopul săptămânii 23-29 noiembrie. Ghinion pentru aceşti nativi
Horoscopul săptămânii 23-29 noiembrie. Ghinion pentru aceşti nativi

Semnele de Foc sunt definite de acţiune, de tărie şi de ambiţie. Aceşti nativi sunt cei mai pricepuţi la schimbări şi la noi începuturi. Berbecii, Leii şi Săgetătorii sunt cei născuţi sub triada de Foc. Pentru aceştia, săptămâna care tocmai începe nu este deloc una bună.

Aceşti nativi vor fi impulsivi în următoarea perioadă, vor ajunge în conflicte puternice dacă vor fi în poziţia de lider şi vor avea parte numai de energii negative în jurul lor. Orice ar face, nimic nu le merge, însă nu este loc de învinovățire! Iată ce spun astrologii despre ce e de făcut.

Berbec – ghinion la locul de muncă

Întreaga perioadă pare să fie pentru voi una extrem de grea. Utliam săptămână din lună vine cu foarte mult ghinion la locul de muncă. S-ar putea să vi se atribuie proiecte care nu țin neapărat de voi, iar acest lucru să se vadă în munca depusă. De altfel, aveți mare grijă la colegi. Unii dintre ei ar putea să încerce să vă bage bețe în roate.

Horoscopul săptămânii 23-29 noiembrie. Ghinion pentru aceşti nativi
Horoscopul săptămânii 23-29 noiembrie. Ghinion pentru aceşti nativi

Leul – ghinion în iubire

Pentru nativul născut în zodia Leu urmează o perioadă extrem de neplăcută. Partenerul de cuplu pare să vă ascundă ceva important, iar voi inevitabil veți afla. Marte sprijină casa dragostei în această perioadă, motiv pentru care o să dispuneți de puterea de a vă schimba rapid opțiunile atunci când vine vorba de iubire. Astrele vă recomandă să faceți alegeri mai puțin cu sufletul decât cu rațiunea.

Săgetător – ghinion în viața personală

Nativii născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă foarte grea atunci când vine vorba de viața personală. Problemele de sănătate v-au copleșit, însă este momentul să scăpați de ghinion. Dacă vreți o schimbare, mergeți rapid la un medic și schimbați-vă stilul de viață. Un regim sănătos și poate chiar și niște analize v-ar putea salva rapid de la o perioadă dificilă.