Iată cum arată mama Vivianei Sposub! Parcă ar fi două surori

Cu toții o cunoaștem pe frumoasa Viviana Sposub însă puțini sunt cei care o știu și pe mama ei.

Iată cum arată mama Vivianei Sposub! Parcă ar fi două surori

Viviana Sposub are o vârstă destul de fragedă și, chiar și așa, are o carieră de succes în televiziune. De asemenea a atras foarte mulți admiratori în mediul online și nu stă rău deloc nici în ceea ce privește partea sentimentală! În acest moment se iubește cu fostul partener de viață al artistei Andreea Bălan, nimeni altul decât George Burcea.

Trebuie să recunoaștem faptul că Viviana este de o frumusețe răpitoare și, mai mult ca sigur, frumusețea se moștenește în familia ei. Cu toții suntem curioși să aflăm cum arată mama ei și dacă, într-adevăr, frumusețea și carisma acesteia sunt moștenire de familie.

De curând, frumoasa Viviana a postat o fotografie alături de mama și sora ei și vă putem spune doar un lucru. Cele trei par a fi surori și cu greu poți deosebi faptul că ar face parte din generații diferite. Dovadă în acest sens stă chiar fotografia de mai jos.

A fost dragoste la prima vedere între Viviana Sposub și George Burcea, iar de atunci viața lor a luat o turnură cu totul neașteptată și fericită. Chiar dacă mulți din cercul lor nu au crezut la început în iubirea acestora iată că cei doi au demonstrat fix contrariul.

Iată cum arată mama Vivianei Sposub! Parcă ar fi două surori

Vedeta și iubitul ei, George Burcea, vor să-și viziteze părinții

Despre mama ei, Viviana Sposub declara într-un interviu realizat în urmă cu ceva timp că ea și George Burcea și-au făcut o promisiune. Și anume cei doi și-au promis că-și vor vizita părinții. Vedeta este de altfel extrem de încântată să-i cunoască familia fostului soț al Andreei Bălan.

„Ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, a declarat actuala iubită a lui George Burcea pentru Click, în urmă cu ceva vreme.