Idilă secretă în showbiz! Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kiriță: „A fost cel mai plictisitor în dormitor”

Andreea Tonciu are o viață împlinită acum. Este soția lui Daniel Niculescu, au împreună o fetiță superbă, iar pe plan profesional i-a mers tot mai bine anul trecut. Bruneta a participat la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D, unde a făcut furori.

Idilă secretă în showbiz! Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kiriță: "A fost cel mai plictisitor în dormitor"

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz. Are un trecut tumultuos, dar s-a retras la un moment dat din lumina reflectoarelor. S-a iubit cu fotbalistul Nicolae Mitea, iar relația lor a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Bruneta a dat mereu din casă și detalii fierbinți.

După ce s-a căsătorit, Andreea a ales discreția. Ba chiar a renunțat la cariera ei în televiziune de dragul soțului, care i-a interzis multă vreme să apară pe micile ecrane. După ce a regretat amarnic că a refuzat invitația la emisiunea Asia Express, vedeta a acceptat să apară la Kanal D, acolo unde a impresionat cu stilul ei vestimentar.

Ce a putut să spună Andreea Tonciu despre performanțele lui Giani Kiriță

Acum, bruneta a dat dovadă de curaj și a surprins pe toată lumea, în cadrul unei emisiuni televizate. A făcut o mărturisire șocantă despre unul dintre cei mai vânați burlaci din showbiz. Ce a putut să spună despre performanțele lui în… pat?! Se pare că cei doi s-ar fi cuplat în mare secret, înainte ca Andreea Tonciu să se căsătorească.

Atunci când a fost întrebată cine este bărbatul care a plictisit-o cel mai mult în pat, dintre cei cu care s-a iubit, Tonciu a răspuns imediat. Nu a stat pe gânduri și a aruncat bomba, spre surprinderea tuturor celor prezenți. ‘Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor’, a spus Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni TV.