Ilica Vandici, declarații despre relația cu soțul ei. Cum se înțeleg cei doi: "Am numai cuvinte de laudă"
in

Ilica Vandici, declarații despre relația cu soțul ei. Cum se înțeleg cei doi: „Am numai cuvinte de laudă”

Ilica Vandici și-a deschis sufletul în fața fanilor.

Ilica Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi. Este o femeie de succes, care are tot ceea ce își dorește. A luptat din greu pentru a ajunge unde este aici. Oricât de greu i-ar fi fost, vedeta nu a uitat să zâmbească. Acum, frumoasa vedetă este mai fericită ca oricând, iar lucrurile din viața ei se întâmplă exact cum a sperat. În plus, ea știe cum să atragă toate privirile asupra ei de fiecare dată. Iubește să fie în centrul atenției de fiecare dată, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni.

În plus, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai Stil!” de la Kanal D este foarte activă în mediul online. Ea vorbește cu fanii ei ori de câte ori are ocazia. Aceștia sunt ținuți la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Nu de puține ori, ea și-a deschis inima în fața lor când a venit vorba despre viața personală.

Ilica Vandici, declarații despre relația cu soțul ei. Cum se înțeleg cei doi: "Am numai cuvinte de laudă"

„Sunt măritată. M-a luat cineva și pe mine într-un final. Glumesc. El e norocosul, despre asta este vorba. Astăzi vorbim despre tine iubi, o să-ți placă mult vlogul ăsta, sper să nu-l vezi, să nu-l urmărești nici tu, nici socrii, nici nimeni din apropierea ta. Cea mai importantă calitate pe care o are soțul meu este soția lui, adică eu. Soțul meu este cel mai iubitor, înțelegător, drăguț, afectuos, cum vreți voi din lume. Am numai cuvinte de laudă la adresa lui, bine, mai sunt și unele chestii care mă enervează.”, a povestit Ilinca Vandici.

Vedeta, în vârstă de 34 de ani, o duce foarte, foarte bine și pe plan personal. Vandici trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei Neacșu, în vârstă de 30 de ani. Cei doi s-au plăcut, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. Marele eveniment a avut loc în 2017, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, ei se iubesc ca în prima zi, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Care sunt calitățile soțului ei

Ilinca Vandici este fericită că a găsit omul perfect, alături de care vrea să petreacă tot restul vieții sale. Îl apreciază pe Andrei pentru cum este și le-a spus și fanilor care sunt calitățile soțului ei.

”Are multe calități. E și frumos și deștept și devreme acasă. Muncește foarte mult, e un tată super bun pentru copil, e un soț senzațional pentru mine, e prieten mai presus de toate, (…), e iubitul meu, e soțul meu. E omul lângă care o să trăiesc toată viața. Este omul care m-a cucerit prin cât de hotărât a fost, era și este. Și va fi probabil. Asta este o calitate pe care am apreciat-o pentru că eu sunt o tipă super nehotărâtă”, a mai mărturisit Ilinca Vandici despre soțul ei.

Raluca Bădulescu și Adi Minune au colegi de clasă. Vedeta, dezvăluiri inedite despre manelist: "Nu copiam unul de la altul"

Raluca Bădulescu și Adi Minune au colegi de clasă. Vedeta, dezvăluiri inedite despre manelist: „Nu copiam unul de la altul”

Karmen, surpriză de zile mari pentru soțul ei. Bogdan Căplescu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui: "Am emoții"

Karmen, surpriză de zile mari pentru soțul ei. Bogdan Căplescu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui: „Am emoții”