Ilie Năstase, gelos peste măsură. Ce mesaje a găsit bărbatul în telefonul soției sale

Ilie Năstase și Nick Rădoi, la cuțite

Ilie Năstase, gelos din cale-afară. Ce mesaje a găsit bărbatul în telefonul soției sale

Nick Rădoi este fostul iubit al Ioanei Năstase. După ce au avut o relație timp de mai mulți ani, din cauza neînțelegerilor legate de o viitoare căsătorie, cei doi au hotărât să pună punct poveștii lor. Se pare că acesta nu a trecut peste despărțirea de soția tensimenului și ar fi contactat-o recent pe rețelele de socializare.

Frumoasa brunetă ar fi primit niște comentarii pe Facebook din partea fostului partener. Conform spuselor milionarului, cei doi au lăsat la o parte trecutul și resentimentele și au rămas în relații bune, transmițându-și mesaje cu ocazia zilelor importante.

Tenismenul a făcut o criză de gelozie

Fostul tenismen este un bărbat foarte gelos, fiind conștient de atuu-rile femeii de lângă el. Frumoasa sa soție primește des complimente de la alți bărbați, însă Ilie Năstase a reacționat neașteptat atunci când a văzut că fostul ei iubit încă o mai contactează.

Ilie Năstase, gelos din cale-afară. Ce mesaje a găsit bărbatul în telefonul soției sale

Deși soțul Ioanei știa despre partenera sa că a rămas în relații bune cu milionarul din America, nu a putut să rămână indiferent. Năstase a văzut comentariile pe care Rădoi i le transmitea fostei sale iubite și a luat foc. Soțul Ioanei a reacționat agresiv și l-a jignit pe milionar în spațiul public.

Nick Rădoi, fericit pentru căsnicia fostei iubite

Business man-ul, Nick Rădoi, i-a transmis la rândul său, niște explicații fostului jucător de tenis. Bărbatul a ținut să explice că nu ar putea avea vreodată o relație cu o femeie măritată, ba mai mult, acesta s-a bucurat foarte mult atunci când fosta sa iubită s-a așezat la casa ei. Știind că Ioana își dorea cu adevărat să facă acest pas, afaceristul i-a transmis sincere felicitări.Ilie Năstase, gelos din cale-afară. Ce mesaje a găsit bărbatul în telefonul soției sale

“Niciodată nu a fost nimic ieșit din comun și în al doilea rând nu am fost o persoană, și niciodată nu am să fiu, care să se dea la o femeie căsătorită și asta nu se va întâmpla niciodată. Sunt convins că și Ioana poate confirma acest lucru. Eu nu văd motivul pentru care Ilie a ajuns să înjure. Nu înțeleg motivul de ce face așa ceva. Ideea este că nu are rost să mă jignească sau să se îngrijoreze vreodată. Cred că de data asta se simte pe locul 2. Cred că asta este problema lui”, a mărturisit Nick Rădoi, conform SpyNews.ro.

Rădoi a ținut să îi mai comunice tenismenului că nu are motive de îngrijorare. Între cei doi foști iubiți nu mai există sentimente și nu îi mai leagă nimic decât o relație de prietenie, conform spuselor milionarului.