Ilie Năstase, tată de fată a 6-a oară la 74 de ani! ”O să ajungă campioană”

Ilie Năstase își mai dorește o fetiță pe care să o pregătească pentru a deveni campioană la tenis.

Ilie Năstase, tată de fată a 6-a oară la 74 de ani! ”O să ajungă campioană”

Chiar dacă are 74 de ani, acest lucru nu îl împiedică să devină din nou tată. În prezent, Ilie Năstase este tatăl a cinci copii, încă se pare că tenismenul mai are o dorință, și aceea de a mai avea o fetiță care să îi urmeze cariera.

Ilie Năstase și Ioana Simion și-au unit destinele în urmă cu aproximativ un an de zile. Chiar dacă au trecut împreună prin mai multe episoade neplăcute, acum pare că relația dintre ei merge din ce în ce mai bine și se completează unul pe celălalt.

Mai mult decât atât, cei doi soți își doresc să aducă pe lume un copil, o fetiță mai exact. Se pare că  una dintre cele mai mari dorințe ale lui Ilie Năstase este ca potențiala viitoare fetiță a lui să îl urmeze în carieră și să facă din ea o adevărată campioană.

„Nu am vrut să-mi forţez copiii mei să facă ceea am făcut eu. Dar, dacă vreunul dintre ei ar fi dorit să joace tenis, sigur că i-aş fi ajutat. Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei (Simion – actuala soţie a lui Ilie Năstase – n.r.), care să devină o altă Simona (Halep– n.r.) … dar asta nu-ţi garantează nimeni.

Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, a declarat Ilie Năstase, în cadrul unei emisiuni la Kanal D.

Ilie Năstase, tată de fată a 6-a oară la 74 de ani! ”O să ajungă campioană”

Ilie Năstase, dornic să mai aibă un copil

Se pare că Ilie Năstase și Ioana Simion sunt suflete pereche, se înțeleg de minune și se compltează unul pe celălalt.Tenismenul declară faptul că odată cu venirea Ioanei în viața lui, și-a regăsit complet liniște și că este mai fericit ca niciodată. Așa că ideea de a deveni părinți nu este deloc una forțată, căci totul a venit natural în relația dintre cei doi.

„Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult și asta pentru că îmi face bine. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe.

Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta, pentru că un copil înseamnă familie”, a mai spus Ilie Năstase, în cadrul aceleași emisiuni TV.