Ilinca Vandici, motivul dramatic pentru care nu își mai dorește o a doua sarcină! Ce face pentru a depăși depresia postnatală

Ilinca Vandici se teme de o a doua sarcină din cauza depresiei postnatale de care a avut parte.

Ilinca Vandici, motivul dramatic pentru care nu își mai dorește o a doua sarcină! Ce face pentru a depăși depresia postnatală

Acum ceva timp, frumoasa Ilinca Vandici a adus pe lume un băiețel minunat pe nume Zian. Momentul acesta a fost marcat, însă, de un eveniment mai puțin plăcut, din nefericire. Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” se va regăsi, imediat după naștere, în depresie postnatală.

Pentru a scăpa de această problemă și pentru a scăpa de teama de a deveni mamă pentru a doua oară, Ilinca Vandici a cerut ajutorul unui terapeut. Este conștientă de faptul că această stare nu este în ordine. Așa că că face tot ceea ce îi stă în putință pentru a scăpa de această teamă.

”Îmi e teamă să mă duc, din nou, acolo. Îmi e teamă de stările acelea, de sentimentele acelea, dar lucrez cu un terapeut, pentru că îmi dau seama că nu e în regulă. Depresia postnatală are legătură foarte mult cu modificările hormonale din corpul mamei. Eu am avut semne în ultima lună de sarcină, eram foarte obosită, nu doream să văd pe nimeni, nu doream să vorbesc. După naştere, nu conştientizezi neapărat responsabilitatea care te apasă şi nu ştii să o gestionezi. Fiinţa care a venit în viaţa ta are nevoie în permanenţă de tine şi apar tot felul de necunoscute”, a declarat Ilinca Vandici pentru okmagazine.

Ilinca Vandici, motivul dramatic pentru care nu își mai dorește o a doua sarcină! Ce face pentru a depăși depresia postnatală

Ilinca Vandici, în drumul spre vindecare

În ciuda faptului că familia i-a fost nelipsită și a existat întotdeauna înțelegere, Ilinca Vandici a apelat la un specialist pentru a se vindeca într-un mod firesc. Cel care a sfătuit-o spre acest pas a fost chiar soțul ei, Andrei Neacșu, din dorința de a-i fi cât mai bine soției sale.

”N-aş putea spune că l-am depăşit de tot, lucrez la asta cu un terapeut. Cu siguranţă îl voi depăşi. Cumva, toată viaţa, toată energia şi toată iubirea maternă se duc înspre Zian. El e centrul universului şi mi se pare dificil să echilibrez situaţia şi să ofer şi altcuiva aceleaşi sentimente. Îl mai am şi pe Andrei şi nu vreau să neglijez pe nimeni. Încă nu ştiu cum aş putea face, îmi e teamă de treaba asta”, a mai spus vedeta.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au unit destinele în anul 2017 în localitatea Tunari. Evenimentul a fost unul extrem de discret. Căsătoria lor a fost oficiată chiar de tatăl lu Andrei Neacșu, căci este primarul localității Tunari. După câteva luni, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, mai exact la data de 15 octombrie a aceluiași an. Frumoasa prezentatoare a emisiunii fenomen de pe Kanal D a devenit mamă pentru prima dată în anul 2017.