Ilinca Vandici vorbește despre al doilea copil. Este vedeta pregătită să devină din nou mamă: „Eu încerc să...”
in

Ilinca Vandici vorbește despre al doilea copil. Este vedeta pregătită să devină din nou mamă: „Eu încerc să…”

Ilinca Vandici a dat din casă.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Oamenii au remarcat-o la „Bravo, ai stil!”, iar de atunci sunt cu ochii pe ea. Vedeta este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie de care este extrem de mândră. Are succes pe toate planurile și se bucură de fiecare zi din viața ei.

Îndrăgita prezentatoare încearcă să fie un exemplu. Ea nu își dorește neapărat să fie cea mai bună mamă din lumea, ci cea mai bună pentru copilul ei. De când a apărut pe lume, Zain le-a schimbat complet viața părinților lui. Ei au început să vadă lucrurile diferit și să își dedice întreaga existență creșterii băiatului lor.

Ilinca Vandici, pregătită să devină din nou mamă!?

Una dintre cele mai importante ființe din lume pentru ea este cel mic. Ar da și ar face orice doar pentru a-i fi lui bine. După cum a afirmat chiar ea, a făcut o mulțime de sacrificii pentru a-i acorda toată atenția de care are nevoie. Educația lui este pe primul loc și își dorește să crească frumos.

„Nu m-am gândit la asta. Că e fetiță sau băiat, eu încerc să fiu cea mai bună mamă pentru Zian. Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu. Știu cât de greu mi-a fost și câte lucruri care făceau înainte parte din viața mea am sacrificat pentru a-i acorda lui toată importanța și tot timpul de care are nevoie alături de mine.”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici vorbește despre al doilea copil. Este vedeta pregătită să devină din nou mamă: „Eu încerc să...”

Soțul ei, Andrei, a fost bărbatul care nu a lăsat-o niciodată la greu. El i-a fost alături chiar și în cele mai grele momente din viața ei. A povestit că este cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla vreodată și este extrem de recunoscătoare pentru asta. Ilinca Vandici se teme uneori că nu știe cum să îi iubească pe amândoi în egală măsură. Momentan, ea nu se gândește să aducă pe lume al doilea copil, pentru că i-ar fi greu cu doi copii mici. Nu se știe, însă, ce se va întâmpla pe viitor.

„Andrei a fost unul dintre oamenii care mi-au fost aproape în acea perioadă și a fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla, pentru că el mă cunoaște și mă simte cel mai bine. Este important ca omul de lângă tine să înțeleagă că treci prin anumite perioade, să nu le ia drept mofturi și să încerce să îți ofere tot sprijinul și ajutorul de care ai nevoie.”, a mai spus ea.

 

Nicole Cherry, adevărul despre relația ei. Cum se înțelege, de fapt, cu iubitul: ”Nu e perfectă”

Nicole Cherry, adevărul despre relația ei. Cum se înțelege, de fapt, cu iubitul: ”Nu e perfectă”

Adda, o nouă schimbare de look. Vedeta a surprins pe toată lumea: ”Sper că este doar o perucă”

Adda, o nouă schimbare de look. Vedeta a surprins pe toată lumea: ”Sper că este doar o perucă”