Chiar dacă este dedicată unui anumit stil muzical de mai bine de 20 de ani, Loredana Groza nu spune niciodată nu atunci când vine vorba de a încerca lucruri noi. Recent, aceasta a lăsat orice inhibiție deoparte și s-a distrat alături de echipa ei pe ritmuri orientale. Imaginile cu diva urcată pe scaun unduindu-și trupul bine sculptat au ajuns însă în mediul online.

Loredana Groza, trup de model la 50 de ani

Loredana Groza a ajuns la o vârstă respectabilă însă vedeta poate face concurență tinerelor adolescente. Artista arată într-un mare fel și parcă a renăscut pe plan profesional în ultimii ani. Pentru că are o echipa cu care se înțelege de minune, Lori pare să îi considere pe acestia acesteia adevărați membri ai familiei ei.

Astfel, vedeta nu se sfiește să petreacă timp de calitate alături de cei care depun efortul că ea să arate impecabil în fiecare apariție. În weekend Loredana s-a distrat alături de celebra Ema Uta, care i-a devenit make-up artist precum și de alți colaboratori stiliști.

Îndrăgostită de muzică și dans, Lori nu s-a dat înapoi când pe fundal rula o melodie celebra însă care are la baza ritmuri orientale. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta s-a urcat pe un scaun și a început să danseze lasciv spre deliciul celor prezenți.

Din imagini se vede că petrecăreții erau cel mai probabil într-o locație de vacanță. Chiar dacă au fost într-un număr foarte restrâns atât Loredana cât și prietenii ei apropiați s-au distrat de minune.

 Criticată dur pentru vizitele la estetician

Imaginea Loredanei Groza a suferit câteva schimbări mai ales în ultima perioadă. De la implantul mamar în urma căruia artista a obținut un decolteu generos, până la augmentarea buzelor cu acid hialuronic și conturarea feției, toate sunt rezultatele intervențiilor medicului estetician la care vedeta pare că poposește destul de des.

Totodată și la nivelul danturii, îndrăzneața Lori a apelati la aplicarea unor fațete dentare care îi schimbă complet fizionomia. Deși a declarat deseori că nu are intervenții chirurgicale, fanii au taxat-o scump pe vedeta in acest sens. În mediul online ea a fost intens criticată pentru modul în care a ales să nu își mai arate vârsta.

Unii dintre internauți au comparat-o pe vedeta cu Loredana Chivu, susțînând că schimbările la nivelul feței și al sânilor le fac pe cele două să semene cât se poate de mult.

Imagini incendiare cu Loredana Groza! Artista s-a urcat pe scaun și a dansat pe ritmuri orientale

Lori însă nu pare să țină deloc cont de gurile rele și arată în continuare că se simte extrem de bine în pielea ei.