Imagini incredibile cu Margherita de la Clejani înainte și după operațiile estetice! Este de nerecunoscut

Margherita din Clejani este de nerecunoscut după ce a apelat la mai multe operații estetice.

Imagini incredibile cu Margherita de la Clejani înainte și după operațiile estetice! Este de nerecunoscut

Margherita de la Clejani a reprezentat, nu cu mult timp în urmă, un subiect extrem de controversat în presă. După ce a provocat un accident în capitală, au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața ei amoroasă, dar și despre consumul de droguri. Acele momente neplăcute pentru ea și pentru părinții ei au trecut, însă Marherita continuă să fie aceeași fire rebelă și de nestăpânit.

Se știe faptul că Margherita din Clejani a apelat, de-a lungul timpului, la mai multe operații estetice. Diferențele sunt colosale, iar imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

A slăbit un număr considerabil de kilograme, iar medicul estetician a intervenit la nivelul feței de mai multe ori, dar și la nivelul sânilor. Artista este acum o femeie cu niște forme bine definite. Este voluptasă și nu mai are mai nimic din ceea ce era numai acum câțiva ani.

Acum câțiva ani Margherita apărea în fața publicului ca fiind o persoană timidă, la locul ei și nu scotea foarte multe vorbe. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat radical.

Fata clejanilor și-a luat viața în mâini și decide pentru viața ei fără vreo intervenție din partea părinților ei. Atitudinea ei din ultima vreme nu a fost tocmai una exemplară. Informațiile care au ieșit la iveală nu-i prea fac cinste unei tinere.

Imagini incredibile cu Margherita de la Clejani înainte și după operațiile estetice! Este de nerecunoscutImagini incredibile cu Margherita de la Clejani înainte și după operațiile estetice! Este de nerecunoscutImagini incredibile cu Margherita de la Clejani înainte și după operațiile estetice! Este de nerecunoscut

Câte intervenții estetice are Margherita de la Clejani

Margherita a încercat numeroase stiluri noi, fie că vorbim de culoare părului, de coafuri, machiaje sau piese vestimentare. Cântăreața nu a vrut să se oprească doar la atât. Așa că a apelat și la intervenția medicului estetician. Imediat ce a împlinit 18 ani, fiinca lui Ionița și-a pus silicoane, apoi a urmat o serie de alte intervenții, precum injectarea de acid hialuronic în buze.

De-a lungul vremii a fost extrem de criticată pentru transformările pe care și le-a făcut, însă mereu tânăra a spus că nu este deloc interesată de părerea oamenilor din jurul ei, ea făcând întodeauna ceea ce a dorit. Mai mult, Margherita susține că silicoanele și botoxul sunt singurele intervenții la care a apelat, restul fiind doar artificii de imagine.

„Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am. În rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze.” a spus Marga, la un moment dat.