Încă un artist a divorţat! Andrei de la Alb Negru a spus adio căsniciei cu Antonia

Finalul anului 2020 pare să fie unul plin de ghinion pentru vedetele din lumea mondenă din România. După ce Pepe şi-a anunţat divorţul, acum, un alt artist, Andrei de la Alb Negru, anunţă că a rămas fără căsnicie.

Încă un artist a divorţat! Andrei de la Alb Negru a spus adio căsniciei cu Antonia
Încă un artist a divorţat! Andrei de la Alb Negru a spus adio căsniciei cu Antonia

Showbiz-ul din România primeşte încă o veste proastă, acum, la final de an. O altă vedetă îndrăgită a rămas fără căsnicie. După Pepe, Andrei de la Alb Negru a divorţat. Acesta a făcut astăzi anunţul oficial!

Andrei Ştefănescu a luat decizia de a vorbi despre viaţa lui personală în cursul zilei de astăzi. El le-a transmis fanilor un mesaj pe paginile sale personale de socializare. Motivul pentru care a făcut acest lucru este pentru că şi-a dorit să vorbească el înaintea cunoştinţelor despre cea mai dureroasă decizie din viaţa sa. A divorţat de femeia cu care a fost împreună ani la rând, Antonia. Cei doi aveau şapte ani împreună şi un copil minunat.

Artistul a povestit că divorţul dintre cei doi a fost unul prietenos, fără să fie nevoie de scandaluri, de partaje şi de avocaţi. El a publicat în mediul online un mesaj în care spune că actele de divorţ au fost semnate acum câteva luni bune. Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” şi Antonia, soţia sa, au ales să meargă pe drumuri diferite încă din luna septembrie. Cei doi nu şi-au mai dat nicio altă şansă, actele fiind semnate.

Chiar dacă au divorţat, potrivit celor spuse de omul de televiziune, Andrei şi Antonia au rămas prieteni. Pe cei doi îi leagă ceva mult mai important: un copil – rodul iubirii care a fost cândva între cei doi. Antonia şi micuţul Ayan au rămas în casa în care au locuit până acum. Cel care a plecat a fost Andrei.

Andrei Ştefănescu, detalii despre divorţ

„Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat.

Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, povesteşte Andrei.

În completare, Andrei a mai povestit că va face tot posibilul să fie mereu alături de fiul său. Potrivit celor spuse de el, artistul îşi vizitează copilul zilnic şi va face asta mereu, indiferent de situaţie. De aceea, el şi Antonia vor continua să rămână prieteni.