Roxana Nemeş a devenit un subiect intens discutat în presa din România, mai ales de când participă la emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta a făcut publice tot mai multe detalii legate de viaţa sa personală. Iată cine este iubitul ei şi cum a cerut-o în căsătorie.

Frumoasa blondină are o relaţie de cinci ani de zile cu celebrul om de afaceri Călin Hagima. Cei doi sunt extrem de uniţi şi par mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Mai mult, Călin Hagima  a luat cea mai importantă decizie legată de relaţia lor. A hotărât că o vrea pentru tot restul vieţii sale. Astfel, Călin nu a stat mult pe ganduri și a cerut-o de soţie. Totul s-a întâmplat în plină stradă, în mijlocul iernii. Roxana era în faţa unui magazin în care a apărut scris, pe un panou publicitar gigant, mesajul legat de cererea sa în căsătorie.

Pe atunci, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost extrem de emoţionată. Cu toate acestea a acceptat imediat inelul de logodnă, o superbă bijuterie din aur alb cu diamante negre în valoare de peste 20.000 de euro.

Cum a început povestea logodnei

Incendiar! Cine este, de fapt, iubitul Roxanei Nemeş. Cum a cerut-o acesta în căsătorie
Incendiar! Cine este, de fapt, iubitul Roxanei Nemeş. Cum a cerut-o acesta în căsătorie

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt extrem de uniţi, în ciuda tuturor discuţiilor apărute în lumea mondenă. Ei nu se lasă doborâţi de nimic. Roxana povesteşte cu drag că îşi doreşte o relaţie cu Călin şi mai ales o poveste frumoasă de iubire, cu o familie fericită şi poate chiar şi un copil.

Cei doi au trecut şi prin clipe grele, mai ales atunci când au fost nevoiţi să stea despărţiţi o perioadă. Chiar dacă Roxana a început o altă relaţie, s-a întors înapoi tot la Călin.

Ce povesteşte Roxana Nemeş

„Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz. Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important. Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, a conchis Roxana Nemeş.

La “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana a trecut prin foarte multe discuţii aprinse, atât cu juraţii, cât şi cu colegele de platou, însă a ieşit de fiecare dată cu capul sus din orice situaţie. Ea luptă şi speră să primească premiul cel mare de un miliard de lei vechi şi titlul de cea mai stilată femeie din România.