Începe războiul?! Ce riscă Alex Bodi dacă anchetatorii vor ține cont și de certificatul medico-legal pe care Bianca Drăgușanu și l-a scos de la IML

Telenovela în care cel mai mediatizat cuplu din România este în centrul atenției pare să atingă punctul culminant! Anunțul că Alex Bodi a fost ridicat de acasă de mascați a șocat pe toată lumea.

Începe războiul?!Ce riscă Alex Bodi dacă anchetatorii vor ține cont și de certificatul medico-legal pe care Bianca Drăgușanu și l-a scos de la IML

Alex Bodi pare să nu se mai poată bucura în aceste momente de luxul pe care a ajuns să și-l permită. Deși și-a adus noua parteneră de viață în România, se pare că de acum milionarul nu va avea o perioadă liniștită. În urmă cu scurt timp, mascații au ajuns în vila acestuia din Pipera unde au desfășurat percheziții de amploare.

Polițiștii BCCO au ridicat din casa afaceristului mai multe materiale care ar constitui probe în dosarul de proxenetism în care apare și numele lui Alex Bodi. La finalul percheziției milionarul din Mediaș a fost escortat de oamenii legii cel mai probabil la sediul Parchetului pentru alte declarații.

Bodi este deja urmărit penal

Alex Bodi trebuie să dea explicații în aceste momente oamenilor legii atât legate de activitatea lui profesională, dar și despre o parte dintre membrii cercului lui de prieteni, ale căror nume apar de asemenea în dosarul de proxenetism.

Partea proastă este că milionarul este deja urmărit penal după episoadele de agresiune pe care le-a avut cu fosta soție, Bianca Drăgușanu. Creatoarea de modă și-a eliberat în urmă cu doar câteva zile de la IML un certificat medico-legal care atestă bătaia pe care ar fi primit-o în urmă cu o lună.

De altfel la momentul respectiv, blondina a apărut desfigurată alături de milionar chiar în fața vilei acestuia din Pipera. Deși nu a confirmat vreodată că a luat bătaie de la cel cu care a ajuns în fața ofițerului stării civile, Bianca a lăsat să se înțeleagă că relația dintre ei este una tensionată.

 Începe războiul?!Ce riscă Alex Bodi dacă anchetatorii vor ține cont și de certificatul medico-legal pe care Bianca Drăgușanu și l-a scos de la IML

Ce riscă Alex Bodi?

Milionarul are probleme serioase în acest moment, nu doar din cauza speței în care este cercetat acum. Mai exact, după modificarea legii legată de violența domestică în Camera Deputaților, soțul este în continuare cercetat penal. Chiar dacă soția își retrage plângerea în acest caz, certificatul pe care Bianca și l-a scos de la IML poate să îi facă un real deserviciu afaceristului.

Conform prezumției de nevinovăție, deocamdată nu se știe dacă Alex Bodi are vreo legătură cu speța în care este în prezent audiat. Dacă totuși anchetatorii găsesc probe în acest sens și vor ține cont și de documentul eliberat de IML la cererea fostei sale iubite, totul ar putea lua o turnură deloc favorabilă pentru milionar.

Deocamdată, Bianca Drăgușanu nu a avut nici o reacție legată de episodul prin care trece acum fostul ei soț. Blondina se află de câteva zile în Dubai acolo unde petrece alături de prietene.