Încetează să mai dai banii pe aceste produse. Faci cheltuieli inutile!

Este dificil să reziști impulsului de a cumpăra. Dar există anumite produse pe care trebuie neapărat să încetezi să le mai achiziționezi.

Încetează să mai dai banii pe aceste produse. Faci cheltuieli inutile!
Încetează să mai dai banii pe aceste produse. Faci cheltuieli inutile!

Este adevărat că atunci când vine vorba de cumpărături toată lumea are probleme în a rezista tentației de nu da banii și pe anumite lucruri de care s-ar putea mai târziu să regreți. Dacă vrei să reduci puțin cheltuielile există anumite produse sau servicii la care ar trebui să renunți definitiv.

Taxele de livrare

Uneori nu există altă opțiune decât să plătești pentru transport dar foarte multe magazine online oferă transport gratuit. De obicei pentru asta ai nevoie să realizezi o achiziție minimă. Însă în cazul în care nu ai această opține verifică dacă nu cumva poți ridica personal produsul din magazin.

În cazul în care vrei să comanzi din altă țară, iar transportul e puțin costisitor, poți să-ți întrebi prietenii sau rudele dacă doresc sau nu să comande ceva de pe site-ul respectiv. Așa veți ajunge să împărțiți costul de livrare.

Lucruri pe care nu le folosești

Asta se întâmplă tuturor. Inevitabil cumva ajungi să cumperi lucruri pe care nu le folosești decât foarte rar sau niciodată. Poți ajunge să arunci banii pe o gamă largă de la produsele de înfrumusețare, până la unelte speciale de bucătărie și lista poate continua. De aceea este important să poți rezista impulsului de a cumpăra ceva ce nu ai cu adevărat nevoie.

Abonamentul la sală

În aceste vremuri incerte chiar nu este indicat să cheltuiești banii pentru plata abonamentelor la sală. Pe lângă faptul că s-ar putea să nu ajungi mai poate să apară și situația în care sălile să se închidă ca urmare a restricțiilor de pandemie.

Aparate pentru exerciții

Dacă ai renunțat la abonamentul de sală nu începe să arunci banii pe o bandă de alergare scumpă sau alte echipamente pe care se va strânge praful. Pentru că într-un final nu o să ajungi să le folosești. Poți să îți descarci aplicații pentru exerciții sau să ieși sa alergi ori să cumperi doar acele echipamente care îți sunt cu adevărat necesare.

Încetează să mai dai banii pe aceste produse. Faci cheltuieli inutile!
Foto: pixabay.com

Cea mai recentă versiune a produselor

Dacă ai cele mai actualizate produse, trebuie să știi că s-ar putea să nu difere prea mult de versiunea anterioară. Poate că ești la modă dar s-ar putea datorită acestui tipar să ajungi în situații limită. Așa că ia în calcul toate opțiunile înainte de a face această achiziție destul de costisitoare.

Produsele care nu sunt pe listă

Supermarketurile vor să câștige bani și vor face orice pentru a te aduce în starea în care să cheltui mai mult decât ai stabilit. De fapt vor folosi tot felul de trucuri pentru a te încânta.

Ca atare trebuie să găsești un plan de luptă potrivit pentru a face față tentației. Scrie ceea ce ai nevoie pe o listă și asigură-te că o respecți. De asemenea încearcă să-ți faci un calcul aproximativ și nu lua mai mulți bani la tine.