Incredibil cât de mare a crescut și cât de frumoasă este Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu! FOTO

Irina Columbeanu a crescut, iar de acum este o domnișoară în toată regula. Se pare că frumusețea este moștenire de familie.

Incredibil cât de mare a crescut și cât de frumoasă este Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu! FOTO

Monica Gabor este o femeie cu totul împlinită acum. Se află în America de ceva vreme, iar viața ei merge ca pe roate de când a părăsit România. Și-a găsit marea dragoste și afacerile îi merg de minune.

Nu aceleași lucruri se pot spune și despre fostul ei soț, nimeni altul decât Irinel Columbeanu. Fostul afacerist trece acum prin momente foarte grele. A rămas fără niciun ban și este nevoit să se descurce cum poate acum pentru a supraviețui.

Acum mulți ani, cuplul format din Monica și Irinel Columbeanu se număra printre cele mai controvesate cupluri, fiind cel mai mediatizat la acea vreme.

Așa cum era de așteptat, între cei doi au apărut neînțelegerile și, în mod inevitabil, divorțul s-a produs. Chiar dacă despărțirea a lăsat un gust amar, din acest mariaj a rezultat o fetiță minunată pe nume Irina.

Cu doi părinți celebri, cea mică nu a avut prea mult de ales. Așa că, încă de la naștere, Irina a stat în lumina reflectoarelor. Anii au trecut, iar acum fiica Monicăi Gabor a devenit o domnișoară în toată firea. Se află alături de mama ei în America și pare că cele două trăiesc o viață de vis în țara tuturor posibilităților.

Irina Columbeanu este foarte apreciată în mediul online, unde are un număr impresionant de urmăritori. Ba mai mult, se descurcă de minune am spune. Pare să fie o lume în care se simte în largul ei, postând nenumărate vlogguri pentru uriașa ei comunitate de urmăritori.

Incredibil cât de mare a crescut și cât de frumoasă este Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu! FOTO

Irina Columbeanu a luat o pauză de la rețelele de socializare

La un moment dat, Irina Columbenau a decis să treacă pe locul doi rețelele de socializare și să se axeze pe alte lucruri mai importante. Mai cu seamă că adaptarea într-o țară cu totul nouă și atât de interesantă cum este America îți poate ocupa tot timpul.

Absența ei nu a fost însă de lungă durată, căci mica vedetă și-a făcut din nou apariția in mediul online cu forțe proaspete și mai entuziasmată ca niciodată.