Incredibil. Nu o să îţi vină să crezi cum arăta Deea Codrea înainte de operaţiile estetice

Deea Codrea este favorită la câştigarea premiului cel mare de la „Bravo, ai stil!”. Deşi este extrem de apreciată pentru fizicul său, puţini ştiu cum arăta înainte de operaţiile estetice. Este uimitor!

Incredibil. Nu o să îţi vină să crezi cum arăta Deea Codrea înainte de operaţiile estetice

Deea Codrea, unul dintre cei mai renumiţi şi pricepuţi influenceri din România, a devenit rapid favorită în competiţia „Bravo, ai stil! Celebrities”. Puţini ştiu însă cum arăta aceasta înainte de operaţiile estetice. Ea este exemplul că există frumuseţe naturală şi înainte de intervenţii.

Deea Codrea este din Piteşti, însă de foarte mulţi ani este stabilită în Capitală. Ea a fost aleasă de trustul Kanal D pentru a participa la cel de-al şaselea sezon al competiţiei de modă „Bravo ai stil! Celebrities”.

De-a lungul competiţiei, Deea Codrea a rămas printre cele mai vechi concurente, alături de Theo Rose şi Andreea Tonciu. Succesul său stă în competiţie stă în faptul că ea are o atitudine extrem de elegantă şi este foarte educată, faţă de colegele sale de platou.

Cum arăta înainte Deea Codrea?

Deea Codrea este destul de cunoscută în mediul online, iar acum şi în televiziune. Ea arăta extrem de bine chiar şi pe vremea când avea o agenţie de modă în Piteşti, alături de fostul ei soţ, de care a şi divorţat ulterior.

Deea Codrea a avut parte de o transformare spectaculoasă de-a lungul timpului. Se pare că nici vecinii nu au mai recunoscut-o atunci când a început să apară la televizor, sau pe diverse reţele de socializare. Deea şi-a făcut şase operaţii estetice, deoarece credea că este urâtă şi nu este apreciată de cei din jur.

Incredibil. Nu o să îţi vină să crezi cum arăta Deea Codrea înainte de operaţiile estetice

Câţi bani a investit Deea Codrea în operaţiile estetice

Una dintre prietenele apropiate ale Deei Codrea a povestit despre operaţiile estetice pe care aceasta şi le-a făcut de-a lungul timpului, dar şi despre cheltuielile suferite. Se pare că Deea ar fi cheltuit zeci de mii de euro pe operaţiile la nas, implanturi de silicoane, pomeţi, buze şi altele.

„Deși era drăguță, nu a fost niciodată considerată frumoasă, și poate că aceste complexe au stat și în calea succesului din cariera ei, dar și în calea mariajului ei, care a durat, de altfel, foarte puțin.
De asta a și început treaba cu blogul ei, ca să poată face bartere: la clinici estetice sau alte firme de beauty. Altfel, dacă ar fi plătit pe toate operațiile ei estetice, probabil că suma ar fi fost de câteva zeci de mii euro, bani pe care nu cred că îi are pentru că nu a fost niciodată vreo fată prea bogată”, a declarat o prietenă.