Incredibil unde s-a ajuns! Cengiz Siklaroglu, amenințări cu moartea la adresa lui Alex Bodi!

Conflictul deschis dintre milionarul Alex Bodi și rivalul său este departe de a se fi încheiat. Bărbatul amenință că îl va pune la punct pe fostul Biancăi Drăgușanu!

Cine ar fi crezut că de la simpla vizită a Biancăi Drăgușanu în casa gangster-ului turc totul va degenera. Deși se află în spatele gratiilor, pe Alex Bodi îl paște o nouă situație dramatică ce ar putea deveni periculoasă la ieșirea lui din arest.

Milionarul din Turcia a vrut să facă lumină cu privire la întâlnirea sa cu Alex Bodi, desfășurată în urmă cu două luni, însă totul s-a lăsat cu amenințări extrem de grave.

„O să-l împușc!”

Întâlnirea celor doi rivali a avut loc după ce Bianca a vrut să se răzbune pe Bodi când a aflat că acesta o înșelase. Fără să stea prea mult pe gânduri, blondina s-a urcat în primul avion alături de prietena ei. Cele două au ajuns astfel în casa milionarului din Turcia după ce acesta i-a făcut diverse propuneri creatoarei de modă prin mesaje pe Instagram.

Gestul l-a enervat la culme pe Alex Bodi care a ales să meargă personal să stea de vorbă cu Cengiz pentru a afla direct de la sursă dacă iubita lui a călcat strâmb.

Incredibil unde s-a ajuns! Cengiz Siklaroglu, amenințări cu moartea la adresa lui Alex Bodi!

După ce imaginea care îi avea în prim plan pe cei doi la masă a apărut în presa mondenă, gangsterul s-a enervat la culme. Acesta a susținut că Bodi a încălcat înțelegerea de a nu divulga nimic despre acel moment.

La rândul lui, Alex Bodi a vrut să lămurească din spatele gratiilor cum au stat lucrurile la întâlnirea respectivă. Lezat de declarațiile afaceristului din Mediaș, Cengiz iese din nou la atac. Acesta a lansat o amenințare la adresa rivalului din România.

„Bianca mi-a trimis un mesaj și a luat o cină frumoasă, cu prietena ei Mitza, la mine acasă. Când am aflat că nu se încheiase căsătoria Biancăi, am stat departe de ea. După întâlnirea noastră, s-a împăcat cu Alex. Pe 20 septembrie l-am întrebat pe prietenul nostru comun Ștefan cine este Alex  şi i-am spus că, dacă Alex va continua să vorbească, o să-l împuşc.”, a declarat Cengiz.

Mai mult, gangsterul aspirant la inima Biancăi a declarat că Alex Bodi a dorit întâlnirea respectivă pentru a-și salva spatele după ce a primit amenințarea cu moartea.

„În lumea noastră, toți ştiu că eu, dacă spun că voi împuşca pe cineva, o voi face. Alex nu spune adevărul. El nu a venit pentru nevasta lui la mine, el a venit pentru a nu fi împuşcat de mine. A venit pentru el, nu că îşi iubește soția. Alex s-a gândit la viața lui şi a venit pentru pace.” a mai adăugat acesta.

Tot milionarul de pe malul Bosforului a elucidat si misterul fotografiilor care au ajuns în presă. Pozele în care cei doi rivali apar împreună ar fi fost distribuite de un german pe care Bodi l-a rugat să îi intermedieze întâlnirea cu Cengiz.

„Era singurul român în afară de tine şi a aşteptat afară ca să nu te vadă în situația în care ai fost înăuntru. Ați spus că îi veți da lui Hakan 50.000 de euro comision pentru a face pace cu mine. Când Hakan nu a putut primi comisionul, a dat fotografiile presei. Am toate discuțiile. Rezumatul acestui subiect este că te-ai «zdrobit» rău.” a precizat milionarul cerchez.

Amenințările lui Cengiz Siklaroglu nu se opresc aici, Bărbatul de origine cercheză a menționat că dacă își dorește poate ajunge la Alex Bodi chiar dacă acesta se află în pușcărie.

„Vorbești confortabil pentru că ești în închisoare, dar fii sigur că mâna mea ajunge și la închisoare. Ești un om viclean, acum vorbești ca o privighetoare în închisoare”, a spus Cengiz.

Cel alături de care Bianca a petrecut o seară l-a avertizat pe Alex Bodi dându-i drept exemplu trecutul său tumultos. Cengiz a precizat că el a făcut pușcărie în tinerețe după ce a înființat o organizație teroristă militară la doar 22 de ani.

El susține că și-a câștigat libertatea „vărsând sânge”, nu alergând după femei precum rivalul său. Milionarul cerchez susține și faptul că despre viața lui au fost redactate trei cărți, experiențele lui fiind de altfel și subiect de film.

„Ești un bărbat care mi-ai putut zice că nu ai nici o problemă cu mine, eu, care m-am întâlnit cu femeia ta. Fii bărbat şi caută pe Google numele tău şi al meu. Eu, la 22 de ani, am intrat la închisoare pentru că am înființat o organizație militară teroristă. Viața mea a fost subiect al multor filme şi seriale şi au fost scrise trei cărți despre ea. Deci eu nu m-am înconjurat de oameni care vând femei niciodată.”

Deocamdată Alex Bodi mai are de petrecut câteva zile în spatele gratiilor până la expirarea mandatului de arest preventiv. Procurorii urmează să decidă ce se va întâmpla cu soarta acestuia abia la finalul anchetei.

Așa cum s-a întâmplat și prima dată, cel mai probabil Bodi va cere dreptul la replică legat de ceea ce i-a transmis gangsterul din Turcia. Se pare că Cengiz mai păstrează legătura cu Bianca Drăgușanu. Cei doi și-au distribuit reciproc fotografiile recent pe Instastory.