Inna a ajuns la spital de urgență! Artista a avut un accident de circulație

Inna a renunțat la deplasarea cu mașina personală, iar în ultima perioadă ea s-a folosit de skateboard-ul pentru a merge prin București. Din păcate, acest mod de locomoție i-a adus ceva probleme și s-a accidentat, fiind nevoită să meargă la medic.

Inna a ajuns la spital de urgență! Artista a avut un accident de circulație

Faimoasa cântăreață este extrem de activă pe rețelele de socializare, aceasta anunțându-și fanii că a avut nevoie de îngrijirea medicilor după ce a luat o căzătură destul de urâtă. Inna și-a pus pe jar admiratorii atunci când a postat pe Instagram o imagine cu ea de pe patul de spital, cu mâna bandajată.

Aceștia s-au liniștit văzând că urmele căzăturii nu sunt atât de grave și au comunicat cu artista urându-i recuperare rapidă, ba chiar au și glumit cu ea.

Inna a ajuns la spital de urgență! Artista a avut un accident de circulație

„Hai că mișcă, dă-i înainte/ Ai grijă de tine, dulceață / Să te faci bine repede / Sper că ești ok ❤️ / Sper că te-ai distrat cel puțin’, sunt câteva dintre comentariile lăsate de cei care o iubesc.

Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Celebra cântăreață Inna și-a cunoscut marea dragoste chiar în perioada pandemiei. Carantina impusă de autorități a fost perioada de care artista a profitat din plin pentru a-și cunoaște mai bine iubitul.

Cântăreața a vorbit despre modul în care s-a schimbat viața sa în urma restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Artista respectă toate regulile de protecție, mai exact poarta masca de protecție, folosește dezinfectant și ia vitamine.

”Este dificil ce trăim, este o experienţă nouă pentru mulţi dintre noi, care ne face să ne reevaluăm vieţile, modul în care trăim, care ne sunt priorităţile. Ca noi toţi: mască, dezinfectant, vitamine, mă odihnesc. Mai nou, fac şi sport, mă relaxează” , a declarat Inna pentru okmagazine.ro.