Inna a vorbit despre câștiguri financiare și despre afacerile care-i aparțin, dar și despre greutăți

Are câteva afaceri, dar una îi este cea mai dragă

Inna

Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară este Inna, artista care se bucură de un foarte mare succes și pe plan internațional totodată. Iar asta nu după mult timp de la reușita lansării în muzică.

Datorită colaborărilor avute cu artiști importanți din străinătate, cariera sa muzicală a putut fi cunoscută și fanilor internaționali pe care îi are acum.

Cântăreața a acceptat o invitație de a răspunde câtorva întrebări celor ce o îndrăgesc de atâta timp

Astfel artista a povestit despre cum a început acest drum muzical pentru ea, amintindu-și cum cânta împreună cu mama și bunica sa în corul bisericii, având doar câțiva anișori pe atunci. Ea mărturisește că de când se știe a manifestat o pasiune pentru această lume și, prin urmare, legătura sa cu muzica s-a format de la o vârstă fragedă.

Totuși, viața nu a fost mereu atât de bună pentru Inna, având parte și ea de unele momente în care a simțit că nu mai poate și că cedează. Unele dintre aceste momente neplăcute fiind acelea în care diverse persoane i-au promis că o vor ajuta și nu și-au respectat promisiunile, mai rău făcând așa, dezamăgind-o în mai multe rânduri.

Inna

Conform declarațiilor sale oferite pentru revista Viva, artista s-a confruntat cu greutăți prin prisma faptului că totul îi era nou și necunoscut. Tocmai de aceea nu s-ar fi așteptat să aibă parte de un succes atât de rapid și nici de o evoluție muzicală așa de frumoasă ca acum.

A fost greu pentru că totul era nou, trăiam experiențe cu care nu eram obișnuită, pentru care nu eram pregătită, eram departe de prieteni, de familie.

Cât despre partea financiară, ea nu se consideră o persoană extrem de înstărită, ci doar o femeie ce își permite să trăiască după cum îi poftește sufletul.

Nu mă consider o femeie bogată, mă consider o femeie care își permite să trăiască așa cum își dorește.

Dintre toate afacerile Innei, care nu sunt multe la număr, însă produc câștiguri bănești mari, una îi este cea mai dragă artistei. Și anume, casa de producție muzicală Global Records, afacere prin care poate, de asemenea, ajuta și alte voci tinere de la noi în evoluția cântatului.