Inna dă vestea cea mare din relaţia cu Deliric. „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă”

Inna şi Deliric sunt din ce în ce mai apropiaţi, iar relaţia lor este foarte strânsă. Acum, Inna vorbeşte despre dorinţa de a avea un copil.

Inna dă vestea cea mare din relaţia cu Deliric. "Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă"
Inna dă vestea cea mare din relaţia cu Deliric. "Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă"

Inna este mai mult decât fericită de când este cu Deliric. Cei doi au o relaţie puternică, de cele mai multe ori ţinută departe de ochii lumii. Se iubesc din ce în ce mai mult şi încep să se gândească la ideea de a deveni părinţi. Inna a făcut declaraţii despre dorinţa de a fi mamă.

Inna şi Deliric trăiesc din muzică, iar viaţa pe scenă îi apropie tot mai mult. Relaţia dintre cei doi nu a împlinit nici măcar un an, însă aceştia sunt din ce în ce mai fericiţi. Acum, Inna vorbeşte chiar despre un copil.

Inna este unul dintre puţinii artişti din România care nu a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Viaţa sa profesională merge extrem de bine. Aceasta a fost jurat la Pro TV, a scos hit după hit cu milioane de vizualizări în You Tube şi a avut încasări destul de mari. Şi asta nu e tot! Relaşia cu rapperul Deliric a devenit rapid una dintre cele mai frumoase di show-biz. Sunt de câteva luni împreună şi au petrecut amândoi timp preţios. Inna a povestit că ea nu este o fire greu de cucerit, însă bărbatul care i-a câştigat inima este special şi i-a atras atenţia destul de mult. Aceasta are sentimente puternice pentru Deliric.

” Sunt iubitoare, energică, iubitoare. ” , a declarat Inna pentru Viva!

Inna a vorbit şi despre lucrurile care au făcut-o să se îndrăgostească de bărbatul cu care este acum.

Inna dă vestea cea mare din relaţia cu Deliric. "Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă"
Inna dă vestea cea mare din relaţia cu Deliric. „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă”

Ea spune că Deliric a reuşit să îi câştige inima deoarece este un om extrem de spontan, inteligent şi că tot ceea ce face este din suflet. De altfel, artista mai iubeşte la rapper şi faptul că este un om cu simţul umorului.

Visul Innei? Să devină mamă

Inna are 34 de ani şi o carieră destul de bună. Aceasta are succes pe plan profesional şi personal, iar acum îi lipseşte un singur lucru: „meseria” de mamă. Ea vrea să aibă un copil şi să vadă cât de frumos este acest sentiment. Momentan nu a decis când va vrea să aibă un copil, însă susţine că oricând este binevenit.

” Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul. ” , a mai adăugat artista.