Inna, imagine de infarct cu posteriorul bombat la vedere! Este apariția anului

Inna și-a lăsat fanii mască prin felul în care arată. Aflată într-o vacanță de lux alături de iubitul ei, Deliric, a profitat din plin de temperaturile ridicate din Dubai.

Inna, imagine de infarct cu posteriorul bombat la vedere! Este apariția anului

Inna nu mare are nevoie de nicio prezentare! Este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artisti din România. Muzica ei a ajuns în toată lumea și se bucură de admirația a milioane de fani din toate colțurile lumii. Nu doar că este foarte talentată, însă are și o frumusețe aparte. În momentul de față trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Deliric, iubitul ei de câteva luni.

Inna a decis că este cazul să plece dn România și să dea temperaurile scăzute din București pe o vacanță bine meritată nu oriunde, ci în Dubai. Fotografiile postate de aristă pe rețelele de socilizare au încins mințile bărbaților. Într-un costum de baie negru, extrem de sexy, Inna a făcut ravagii în mediul online.

Într-o ipostază greu de trecut cu vederea, frumoasa noastră artistă și-a etalat fundul bine lucrat în sala de fitness. Fanii au avut printre cele mai diverse reacții. Dacă unii au complimentat-o din plin pentru felul în care arată, unele guri rele au fost de părere că ipostaza este cam indecentă. Un lucru este cert, și acela că Inna are un corp de zeiță.

Se pare că pandemia nu a afectat-o deloc pe frumoasa noatră artistă. Se bucură în continuare alături de iubtul ei în vacanță.

„Ce bomba sexy stătea lângă mine… 🙂 Nu trebuie sa ma uit atât de insistent la mastile alea… :-)”, a scris Horia Brenciu.
„Uuuuuuu mamaaaaaa🤤🍑🔝”, a remarcat Lidia Buble.
„Va fi cea mai apreciată poza a ta. Simt eu!”, a completat Codin Maticiuc
„Aiiii ✌️❤️”, a exclamat Mihaela Rădulescu.

Inna, imagine de infarct cu posteriorul bombat la vedere! Este apariția anului

Ce reacție a avut Deliric, iubitul Innei, la postarea artistei

Iubitul Innei nu a putut sta deoparte. Artistul a comentat, la fotografiei cântăreței, să aibă grijă de atacurile rechinilor, gluma care face referire la posteriorul apetisant al brunetei.

Nici el nu s-a lăsat mai prejos și a postat, pe contul său de Instagram, o imagine care nu mai are nevoie de nicio descriere. Este evident că este foarte îndrăgostit de iubita lui și nu-și poate ține mâinile departe de ea.