Inna, ipostază hot alături de iubitul ei în vacanță! Artista și-a etalat cel mai frumos spate

Inna a făcut ravagii cu fotografia pe care a postat-o în mediul online. Deliric nu a lipsit nici el din peisaj, căci cei doi îndrăgostiți au parte de o vacanță de vis în Dubai.

Inna, ipostază hot alături de iubitul ei în vacanță! Artista și-a etalat cel mai sexy posterior

Inna se răsfață din plin alături de iubitul ei, Deliric, într-o vacanță extrem de așteptată și nu oriunde, ci în Dubai. Se pare că artista a spus pas vremii friguroase din capitală și a decis că este cazul să se retragă alături de iubitul ei într-o locație de vis.

Relaxarea și buna dispoziție s-au văzut imediat în imeginile postate pe rețelele de socializare cu cei doi. Și nu, nu este vorba de niște poze tipice ale unui cuplu din vacanță, pentru că Inna și-a lăsat posteriorul bombat la vedere într-o postură inedită.

Deliric este iubitul frumoasei artiste Inna de mai multă vreme. Se vede cu ochiul liber faptul că cei doi se iubesc sincer, iar momentele frumoase pe care le petrec împreună sunt surprinse într-un mod inedit. Cu posteriorul la vedere, Deliric a ”mușcat”, la propriu, din fundul bombat al iubitei sale. Fotografia buclucașă nu a putut trece neobservată de ochii fanilor, astfel că reacțiile au fost pe măsură.

Descrierea din dreptul fotografiei a întreținut aceeași notă umoristică precum imaginea în sine. „Atacul rechinului 2. Prinde prada”, este mesajul care a însoțit ipostaza hot a celor doi.

Dacă unii dintre internauți au văzut partea amuzantă a situației, alții au avut altceva de apreciat, și anume fundul bine proporționat al talentatei artiste. Complimentele s-au ținut lanț din acest punct de vedere.

Inna, ipostază hot alături de iubitul ei în vacanță! Artista și-a etalat cel mai sexy posterior

„Parca erai vegetarian”

Imediat ce au văzut postarea, fanii nu s-au putut abține și au reacționat. Fotografia a adunat o mulțime de aprecieri și tot felul de comentarii. Cei mai mulți i-au felicitat pe cei doi, pentru relația pe care o au. Însă nu au lipsit nici comentariile cu subînțeles, care au complimentat posteriorul bine lucrat al artiste.

„Parca erai vegetarian…/ Ce fund are Inna🔥🔥🔥/ Unde esti, Deliric? In Dubai! O mușc de fund pe Inna/ Ce mai felu’ 1, felu’ 2, Deliric trece direct la desert. Traiasca muzele 🔥/ Heheh! Ce golan e Deliric💪🏻”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Deliric.