Inna și-a surprins prietena cu un cadou inedit! A investit mii de euro pentru marea surpriză

Inna nu se uită la bani atunci când vine vorba de cele mai importante persoane din viața ei.

Inna și-a surprins prietena cu un cadou inedit! A investit mii de euro pentru cadou

Inna este una dintre cele mai de succes vedete de la noi din țară și, după cum se vede, își prețuiește foarte tare vechii prieteni. Nu se uită la bani atunci când vine vorba de prieteniile adevărate, care durează de peste un deceniu, așa că artista n-a mai stat pe gânduri și i-a făcut o mare surpriză Ancăi, prietena ei cea mai bună.

Se pare că Inna este mai mult decât o persoană generoasă, iar acest lucru este dovedit chiar de cadoul pe care i l-a făcut vedeta prietenei sale. Se pare că nu ține cont de bani atunci când vine vorba de oamenii valoroși din viața ei și este dispusă să scoată din buzunar sume frumușele pentru a ști că sunt mulțumiți pe deplin.

Se pare că cea mai bună prietenă a artistei Inna se numește Anca și sunt împreună de aproximativ 15 ani. Cadoul nu a fost deloc ales întâmplător, pentru că Inna știe foarte bine ce-și dorea prietena sa mai mult decât orice.

Zis și făcut! Frumoasa artistă i-a făcut o surpriză de zile mari acesteia. A surprins-o cu o mașină, toată de culoarea roz. Cuvintele sunt de prisos, căci Anca a avut parte de surpriza vieții.

Inna și-a surprins prietena cu un cadou inedit! A investit mii de euro pentru cadou

Reacția Ancăi la vederea mașinii este inegalabilă

Mai mult decât atât, Inna are numai cuvinte de laudă de spus despre prietena ei. Vedeta a mărturisit faptul că Anca este una dintre puținele persoane care nu îi poartă pică pentru viața ei și că s-a bucurat întotdeauna pentru orice succes al său.

Cele două se cunosc foarte bine una pe cealaltă. Au fost împreună la bine și la greu, iar bunătatea ei a fost răsplătită din plin printr-un cadou mult dorit. Inna se consideră o norocoasă pentru că o are alături pe Anca. A mai adăugat și că are încredere deplină în ea și că nimic nu le-ar putea face să se despartă una de cealalată.

„Anca este prietena mea de aproximativ 15 ani. Am trecut prin o grămadă de situații, momente. A fost în turneu cu mine. Mă cunoaște și o cunosc atât de bine. Sunt câteva lucruri pe care aș vrea să le spun despre ea. Anca este omul în care poți să ai încredere absolută. Este printre puținele persoane pe care le-am întâlnit, care nu este invidioasă. Tot timpul se bucură pentru ce mi se întâmplă mie sau prietenilor, familiei.”, a mai povestit artista.