Inna și Deliric, așa cum nu au mai fost văzuți. Vedetele și-au șocat fanii de pe Instagram / FOTO

Asta da imagine cu Inna și Deliric!

Inna și Deliric, așa cum nu au mai fost văzuți. Vedetele și-au șocat fanii de pe Instagram / FOTO

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Cei doi și-au ascuns pentru o vreme relația, dar între timp lucrurile s-au mai schimbat. Vedetele nu se mai ascund și fac totul împreună. Se afișează tot mai des pe rețelele sociale împreună, spre bucuria fanilor. Cei doi au mulți admiratori care se bucură să îi vadă împreună.

Dacă pentru unii anul acesta a fost unul al despărților, pentru Inna și Deliric a fost unul cât se poate de fericit. Cei doi cântăreți s-au cuplat și au luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca ei să fie împreună, dar s-au bucurat enorm la aflarea veștii.

Inna și Deliric gătesc împreună

Inna este parte a unui proiect unic în România. Vedeta s-a închis alături de alți artiști și producători muzicali într-o casă. În tot acest timp, ea are de gând să lanseze un album și să le arate fanilor săi zilnic cu ce se ocupă. Filmează vloguri și le urcă pe YouTube, acolo unde sunt urmărite de mii de oameni. Aceștia stau cu sufletul la gură să vadă ce a mai postat vedeta.

Zilele trecute, frumoasa cântăreață a vorbit chiar și despre un subiect controversat. Este vorba despre operațiile estetice. Artista susține că nu și-a făcut niciun fel de intervenție, deși unii dintre susținătorii ei nu o cred deloc pe cuvânt. Inna nu s-a distrat singură, pentru iubitul ei, Deliric i-a ținut companie.

Inna și Deliric, așa cum nu au mai fost văzuți. Vedetele și-au șocat fanii de pe Instagram / FOTO

Cei doi au gătit împreună, iar imaginile cu cei doi îndrăgostiți au ajuns pe internet. Fanii au reacționat imediat la vederea imaginilor cu cei doi. Se iubesc la nebunie, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

”Poza din dreapta, pare că mai am un cap deasupra din cauza părului. Eram la sala de internet! Aveam 14 ani! Mi-am ridicat sprâncele ca să par mai supărată! Mi-am cumpărat geaca aia de la motor! Mi-a luat-o mama! Și așa eram urâțică, măcar geaca să fie drăguță”, a zis Inna despre una dintre fotografii.