Inna și Deliric au pus pe toată lumea pe jar. În ce ipostază s-au pozat îndrăgostiții / FOTO

Inna și Deliric nu se mai ascund.

Inna și Deliric au pus pe toată lumea pe jar. În ce ipostază s-au pozat îndrăgostiții / FOTO

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Artiștii au ascuns pentru o vreme faptul că sunt împreună. De când au recunoscut acest lucru, fanii nu îi mai scapă din ochi. Cei doi artiști sunt extrem de rezervați când vine vorba despre viața lor personal, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni.

Ei sunt mai fericiți ca niciodată, dar asta se poate citi pe chipurile. Se bucură de fiecare clipă împreună și au decis să plece într-o altă vacanță împreună. De data aceasta, nu le-au mai ascuns nimic fanilor. Ei au postat chiar și o serie de imagini care au atras toate privirile.

Inna și Deliric au stârnit imaginația fanilor

Inna și-ai ascuns mereu relațiile, dar de data aceasta pare a fi ceva diferit. Este o femeie norocoasă pentru faptul că are alături de ea un bărbat precum Deliric. Cei doi nu au dat prea multe detalii despre relația lor, dar se înțeleg de minune. Asta nu o spunem noi, ci i-au dat de gol toate fotografiile pe care le-au postat.

Inna și Deliric au simțit nevoia să ia o pauză și au mers în Dubai. De acolo, au postat o imagine în care el pare că vrea să o muște pe frumoasa artistă de….fund. Bineînțeles că fanii nu s-au putut abține să nu comenteze. Ei au găsit și un aspect extrem de important de care să se lege.

Inna și Deliric au pus pe toată lumea pe jar. În ce ipostază s-au pozat îndrăgostiții / FOTO

”Atacul rechinului 2. Prinde prada”, este mesajul transmis de Deliric, în mediul online.

Fanii lui adevărați știu despre el faptul că este vegetarian. Mulți nu s-au putut abține și au luat în calcul chiar acest aspect. Vedetele nu țin și nu au ținut niciodată cont de gurile rele.

”Parca erai vegetarian…/ Ce fund are Inna🔥🔥🔥/ Unde esti, Deliric? In Dubai! O mușc de fund pe Inna/ Ce mai felu’ 1, felu’ 2, Deliric trece direct la desert. Traiasca muzele 🔥/ Heheh! Ce golan e Deliric💪🏻”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.