Ioana Ginghină, bântuită de trecut. Vedeta nu a trecut peste divorț: ”Dorințe neîndeplinite”

Ioana Ginghină nu a trecut încă peste divorț.

Ioana Ginghină, bântuită de trecut. Vedeta nu a trecut peste divorț: ”Dorințe neîndeplinite”

Ioana Ginghină a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Actrița a ajuns cunoscută acum mulți ani și se bucură de succes în continuare. În plus, este extrem de rezervată când vine vorba despre trecutul ei. Vedeta vorbește rareori despre trecutul ei, probabil pentru că îi pasă doar de prezent și de viitor.

Asta nu este tot . Are mii de fani care o urmăresc zilnic. Ține zilnic legătura cu aceștia pe rețelele sociale și este foarte sinceră. Aceasta este și modalitatea prin care a reușit să îi cucerească pe internauți. De asemenea, poate afirma cu tărie că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, vedeta nu a avut mereu o viață bună și a trecut prin clipe grele. Când îi era lumea mai dragă, artista a trecut printr-un divorț dureros care a afectat-o atât de tare, încât și acum mai are momente la care se gândește la cum a fost.

Ioana Ginghină nu poate lăsa în urmă trecutul

Divorțul a învățat-o pe Ioana Ginghină extrem de multe lucruri de-a lungul timpului. După despărțire, femeia s-a dedicat tot mai mult carieriei sale și fanilor de pe rețelele sociale. Sunt zile în care vorbește extrem de mult cu ei și are grijă ca aceștia să fie puși la curent cu tot ce se întâmplă. În plus, nu se teme să le povestească și despre lucrurile mai puțin plăcute care au loc în viața ei. Perioada prin care a trecut a fost una care a afectat-o enorm pe vedetă, mai ales că divorțul era pe primele paginili ale ziarelor. Fanii au asaltat-o cu mesaje legate de acest subiect și nici acum nu pote uita cât de greu i-a fost.

Ioana Ginghină, bântuită de trecut. Vedeta nu a trecut peste divorț: ”Dorințe neîndeplinite”

„Pentru că am avut parte de un divorț promovat de media, am primit foarte multe mesaje de la femei care trec prin situații similare cu ale mele. Textele pe care le primesc de la voi sunt cam aceleași pe care le spuneam și eu. Da, sunt așteptările și atașamentele noastre care ne bântuie chiar și după semnarea actelor de divorț. Însă aceste așteptări pe care le avem despre viață , despre relații, despre căsătorie ne țin blocați. Aceste “dorințe” neîndeplinite vă împiedică să mergeți mai departe, să iertați și vă fac să vă simțiți frustrați si furioși”, a scris Ioana Ginghină pe pagina sa de Instagram.