Ioana Ginghină face dezvăluiri despre Papadopol imediat după ce s-a văzut cu inelul de logodnă de la noul iubit pe deget.Ce a putut vedeta să spună despre tatăl fetiței

După un divorț care a luat-o pe nepregătite, Ioana Ginghină pare să își fi găsit liniștea în brațele altcuiva.Tot acum, bruneta a prins curaj să vorbească deschis despre cel cu care a împărțit mulți ani de căsnicie.

Ioana Ginghină trăiește în adevăratul sens a doua tinerețe.Actrița a gasit in nou calea spre fericire după ce a trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții. vedeta a divorțat în urma cu ceva timp de cel alături de care credea că va îmbătrâni.Cu toate acestea atunci când nu mai credea că viața îi mai poate zâmbi, Ioana și-a găsit dragostea adevărată.

 

Ce părere are despre fostul soț la un an de la divorț

 

Ioana și Papi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelelor românești difuzate în urmă cu câțiva ani pe Acasa tv. Deși nimeni nu credea că cei doi ar putea forma vreodată un cuplu, aceștia au reușit la vremea respectivă să își uimească toți colegii și prietenii atunci când s-au afișat împreună.

Ioana Ginghină face dezvăluiri despre Papadopol imediat după ce s-a văzut cu inelul de logodnă de la noul iubit pe deget.Ce a putut vedeta să spună despre tatăl fetiței

Pentru Ioana și Alexandru Papadopol a urmat o perioadă desprinsă din poveștile cu zâne.Cei doi s-au căsătorit și au avut o fetiță, reusșind să alcătuiască împreună o familie extrem de fericită. La un moment dat, lucrurile au început să scârțâie între ei,chiar dacă în văzul tuturor cele doua vedete pozau încâ într-un cuplu perfect.

Ioana a povestit în multe interviuri că a încercat în repetate rânduri să salveze relația și nu s-a sfiit să ascundă faptul că a avut momente când nu s-a considerat suficient de bună pentru bărbatul din viața ei.

Lucrurile au luat-o însă pe un fâgaș de unde nimic nu mai putea fi întors, având în vedere că Papi avea deja o altă relație.
La un am de la evenimentul care a marcat-o profund, Ioana iubește din nou.Vedeta a fost chiar recent cerută în căsătorie de cel pe care l-a primit în viața ei.

 

Chiar dacă a șters cu buretele durerea lăsată de fostul soț și acum pare cu adevărat împlinită, Ioana nu se abține din a face câteva remarci subtile la adresa lui Alexandru Papadopol.Aceasta susține că a reușit să devină alt om abia după separare și totodata a înteles ca propria fericire nu depinde de altcineva.

Am înflorit după divorț pentru că am înțeles că fericirea nu depinde de alții, ci doar de tine. Da, am o relație, dar nu asta este scopul. Chiar aș vrea sa înțeleagă toate femeile că fericirea, viața frumoasă, iubirea, nu vine în funcție de persoanele care intră și ies din viața noastră. Sincer chiar nu înțeleg dependența femeilor de bărbați. ” , a declarat Ioana.

 Și-a ținut noul iubit ascuns

Chiar dacă are o relație de luni bune, Ioana nu și-a dorit deloc să o expună public.De altfel, vedeta a susținut că noul ei partener de viață, Cristi nu își dorește deloc expunere mediatică.Cu toate acestea cei doi sutn extrem de fericiți și locuiesc deja împreună întrunind o familie alături de fiica Ioanei și a lui Papi.