Ioana Ginghină, planuri serioase de nuntă! Actrița este pregătită pentru marele eveniment: ”Aș mai vrea, de ce nu?”

Ioana Ginghină este gata să fie din nou mireasă!?

Ioana Ginghină, planuri serioase de nuntă! Actrița este pregătită pentru marele eveniment: ”Aș mai vrea, de ce nu?”

Ioana Ginghină nu își mai încape în piele de fericire. Frumoasa actriță a avut parte zilele acestea de o surpriză inedită. Se pare că ar fi primit un inel din partea iubitului ei, chiar de ziua sa. Cu această ocazie, vedeta a recunoscut că este pregătită să meargă în fața alatarului pentru a doua oară. Ea a început să se gândească serios la momentul în care va fi din nou mireasă.

Fanii ei își pierduseră orice speranță că actrița își va mai găsi sufletul pereche. Părea că soarele nu va răsări prea curând pe strada ei, dar nu a fost așa. Ioana Ginghină a găsit din nou un motiv să zâmbească și este mai fericită ca niciodată. Are un nou iubit, care ar face orice pentru ea și care reușește să o surprindă în fiecare zi.

Ioana Ginghină este în culmea fericirii!

Recent, ea a fost invitată într-o emisiune de televiziune, unde și-a deschis inima în fața fanilor. Ea le-a vorbit acestora despre noul ei iubit, dar și despre inelul pe care acesta i l-a dăruit, într-o zi foarte specială pentru ea. Nu este un inel de logodnă, dar este și aceasta un început.

„Am primit un inel, dar nu e ăla care trebuie. Nu a fost cu oferta, doar cadou așa, cadou de ziua mea. E unul pe auriu. Pentru mine căsătoria mi se pare importantă atunci când construiești alături de cineva, chiar dacă nu duce până într-un final, ai ceva. Ca să tragi la aceeași căruță trebuie să ai contractul ăla. De asta aș mai îmbrăca rochia de mireasă. Aș mai vrea, de ce nu?”, a spus Ioana Ginghină la o emisiune tv.

Ioana Ginghină, planuri serioase de nuntă! Actrița este pregătită pentru marele eveniment: ”Aș mai vrea, de ce nu?”

Mulți au crezut, inițial, că este vorba despre inelul de logodnă, dar ea a dezvăluit că nu este acel inel, ci doar unul pe care l-a primit cadou pur și simplu. Se pare, însă, că ea și partenerul ei de viață chiar au vorbit și despre căsătorie. Mai mult de atât, ea este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă și cel mai probabil nu va mai dura mult până vor ajunge acolo.

„Am vorbit despre căsătorie că probabil că acolo se vor duce lucrurile, dar nu poți nici să te grăbești, e și pandemia asta, nu poți să faci nuntă. Avem noaptea nunții în fiecare noapte. Vreau să mă duc de Sărbători și la părinții lui și la părinții mei. Ai noștri nu s-au cunoscut reciproc. M-a întrebat mama mea ce părere am de mama lui. Chiar e drăguță”, a adăugat ea.