Ioana Ginghină, transformare uluitoare! Cum a apărut pe internet?

Actrița a lăsat inhibițiile deoparte și a apărut în văzul fanilor ei extrem de provocatoare. Vedeta a făcut schimbarea uriașă la îndemnul fiicei ei.

Ioana Ginghină, planuri serioase de nuntă! Actrița este pregătită pentru marele eveniment: ”Aș mai vrea, de ce nu?”

Ioana Ginghină s-a transformat într-o adevărată vedetă internațională. Și nu în oricare ci într-una dintre cele mai admirate din lume mai ales pentru formele ei de invidiat. La îndemnul fiicei ei, actrița a îmbrăcat cea mai provocatoare ținută și a dansat precum… Shakira!

Ioana Ginghină, o femeie împlinită după divorț

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu un an după un mariaj de 10 ani. Cei doi și-au spus adio fără scandal, departe de ochii presei. Ulterior actrița a divulgat care au fost motivele ce au dus la separarea lor.

Actrița a precizat că a încercat în repetate rânduri să își salveze căsnicia însă acest lucru nu a mai fost posibil. Totul pentru că Papi avea deja o altă relație extraconjugală. Chiar dacă a fost înșelată ea a încercat să mențină o legătură amiabilă cu tatăl fetiței ei.

Ambii foști parteneri și-au refăcut acum viața însă se întâlnesc destul de des pentru copilul lor.

Cea care parcă trăiește a doua tinerețe după separare este Ioana. Actrița arată extrem de bine și pare mai fericită ca oricând. Mai mult, încurajată de fiica ei, deja o adolescentă în toată regula, Ioana nu sune nu provocărilor. De data aceasta ea a decis să intre în jocul micuței ei și să danseze lasciv în fața fanilor de pe internet. Îmbrăcată într-o ținută desprinsă din videoclipurile Shakirei, Ioana Ginghină a arătat că are talent și la dans nu doar pe scena de la teatru.

Ioana Ginghină, transformare uluitoare! Cum a apărut pe internet?

Vedeta i-a pus în temă pe urmăritorii de pe Instagram că i s-a părut potrivită asocierea cu starul internațional mai ales că are aceeași vârstă cu Shakira.

„Ea e vinovată pentru această transformare. Mi-a zis, mami, de ce nu faci un „Shakira Challenge?”,a scris Ioana pe contul ei.

Ioana Ginghină, transformare uluitoare! Cum a apărut pe internet?

Ioana se recăsătorește din nou

Vedeta are acum o relație cu un bărbat din Timișoara a cărui ocupație nu are legătură cu lumina reflectoarelor. Vedeta susține că este foarte îndrăgostită însă preferă să nu repete greșelile din mariajul încheiat de a se expune publicului.

Noul ei partener a cerut-o deja în căsătorie, iar actrița a acceptat. Deocamdată cei doi nu au stabilit când va avea loc marele eveniment. Abia după pandemie, Ioana va începe să pună la punct detaliile pentru ziua în care va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Pe plan profesional, planurile vedetei nu au fost neapărat cele mai sclipitoare în acest an. Ca majoritatea artiștilor, ea s-a văzut nevoită să pună pe pauză activitatea.