Ioana Ginghină, un an de relație cu iubitul ei: „Abia aștept să mă bucur de noua mea aventură”

Ioana Ginghină este în culmea fericirii.

Ioana Ginghină, un an de relație cu iubitul ei: „Abia aștept să mă bucur de noua mea aventură”

Ioana Ginghină este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie despre care mulți ar spune că este perfectă. Duce o viață la care multe femei doar visează și se bucură din plin de fiecare clipă. Vedeta știe foarte bine și cum să atragă toate privirile asupra ei și iubește să fie în centrul atenției de fiecare dată.

Actrița este și foarte activă pe rețelele sociale. Nu trece zi fără a-i ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Postează des Story-uri, spre bucuria tuturor celor care o urmăresc. Când acest lucru nu se întâmplă, aceștia încep deja să se îngrijoreze. Ea împărtășește cu ei atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin bune.

Ioana Ginghină, mai fericită ca oricând

Ioana Ginghină este mai fericită ca oricând. Recent, ea și iubitul ei au împlinit un de relație și o asemenea zi nu avea cum să nu treacă neobservată. Actrița a fost mereu rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. Rare sunt momentele în care le-a vorbit admiratorilor despre iubitul ei și despre viața lor.

Ioana Ginghină, un an de relație cu iubitul ei: „Abia aștept să mă bucur de noua mea aventură”

Recent, ea l-a dat fanilor o veste de zile mari. A împlinit un an de relație cu iubitul ei și este mai fericită ca oricând. Au sărbătorit așa cum se cuvine și i-au ținut pe toți la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat. Fanii nu s-au putut abține să nu îi felicite și să le ureze mulți ani fericiți împreună. Se consideră o femeie extrem de norocoasă pentru faptul că are lângă ea un bărbat precum iubitul ei.

„Mă uit în spate la ultimul an din viața mea și realizez cât de norocoasă sunt. Da, știu, este incredibil. Dar sunt personajul principal în incredibila poveste a vieții mele, așa că abia aștept să mă bucur de noua mea aventură, care azi a prins puțină scoarță. ☺️🥳🙏 Bucurați-vă de fiecare moment al vieții voastre. ❤️”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.