Irina Deaconescu a născut o fetiță! Primele imagini cu fiica vedetei și a lui Cristian Manea / FOTO

Așteparea a luat sfârșit pentru Irina Deaconescu.

Irina Deaconescu a născut o fetiță! Primele imagini cu fiica vedetei și a lui Cristian Manea / FOTO

Irina Deaconescu este cea mai fericită femeie din lume. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristian Manea. Cei doi se iubesc la nebunie, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Cei doi au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața personală. Vloggerița a ascuns pentru multă vreme chiar și faptul că a fost însărcinată.

Irina Deaconescu a devenit mamă!

Weekend-ul acesta a fost unul cu o semnificație aparte pentru Irina Deaconescu. Vedeta și-a strâns pentru prima dată în brațe. Artista s-a pregătit din plin pentru venirea pe lume a fetiței sale și a lui Cristian Manea. Și-a făcut bagajul cu o zi înainte, să fie sigură că nu uită nimic. Sâmbătă, Irina a născut pentru prima dată.

Vedetele erau nerăbdătoare ca fiica lor să vină pe lume. Au fost extrem de emoționați și au împărtășit toate momentele importante cu fanii lor. După cum bine știți, ea este extrem de apropiată de fanii ei din mediul online. În ultima vreme, vloggerița și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii ei. Recent, a reușit să emoționeze pe toată lumea în momentul în care a postat primele imagini cu burtica.

Irina Deaconescu a născut o fetiță! Primele imagini cu fiica vedetei și a lui Cristian Manea / FOTO

Ei bine, acum Victoria, pentru că așa au ales să se numească, a venit pe lume. Irina Deaconescu și Cristian Manea sunt în culmea fericirii. Nu au cuvinte să descrie tot ceea ce au simțit în acele clipe. Ea nu a ascuns chipul fiicei sale, așa cum au făcut multe vedete de la noi. Când a venit pe lume, ea i-a făcut câteva poze și le-a postat în mediul online, spre bucuria fanilor. Astfel, că admiratorii au putut face imediat cunoștință cu bebelușul. Reacțiile acestora au fost pe măsura așteptărilor, iar comentariile au curs din primele secunde.

”Bună internet! Eu sunt Victoria”, a scris Irina Deaconescu în dreptul imaginii cu fiica sa!