Irina Deaconescu, imagine de senzatie cu fiica sa. Cât de frumoasă este Victoria / FOTO

Irina Deaconescu este în culmea fericirii!

Irina Deaconescu, imagine de senzatie cu fiica sa. Cât de frumoasă este Victoria / FOTO

Irina Deaconescu a devenit anul acesta mămică pentru prima dată. Ea și Cristi Manea sunt cei mai fericiți oameni din lume. De când Victoria, fiica lor, a venit pe lume viața lor a devenit completă. Cei doi îndrăgostiți au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor personală. Multă vreme nu au vorbit deloc despre relația lor, ci au preferat să se iubescă în spatele camerelor de filmat.

Nici despre sarcină, vloggerița nu a vrut să dea prea multe detalii. Luni în șir, vedeta a ascuns faptul că este gravidă pentru prima dată. Acest lucru îl știau doar apropiații și familiile lor. La un moment, burtica a început să se vadă din ce în ce mai tare, iar a spus lumii întregii ce urmează să se întâmple.

Irina Deaconescu, mândră de fiica ei

Luna trecută, Irina Deaconescu a născut o fetiți perfect sănătoasă, de care este extrem de mândră. Fiind foarte activă pe social media, iubita lui Cristi Manea și-a ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat în ziua în care a născut. Nici după aceea nu s-a mai ascuns și mai mult de atât, le-a arătat admiratorilor chipul fiicei lor, imediat după ce a trecut prin operația de cezariană.

„best friend👻”, a scris vedeta în dreptul imaginii cu fiica sa; pe care a postat-o în mediul online, unde ține legătura cu fanii ei.

Irina Deaconescu, imagine de senzatie cu fiica sa. Cât de frumoasă este Victoria / FOTO

În ultima vreme, ea postează tot mai multe imagini cu micuța lor. Acestea prind foarte bine la public, iar Victoria se pare că are deja fanii ei. Ea strânge zeci de mii aprecieri în doar câteva minute și sute de comentarii din partea celor care o urmăresc pe mama ei. Ultima fotografie pe care a postat-o este una de colecție, iar Irina este tare mândră de copilul ei.

„Doamne ce frumoasa e 😍😍sa va traiascaaa💕”, „Ce ochișori are🥺”, „se vede ca e fata lu’ tata🥺🥺🥰”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.