Irina Deaconescu naște astăzi. Vedeta le-a dat vestea cea mare fanilor: “Nu o să risc nici măcar o secundă viața mea sau a copilului meu”
in

Irina Deaconescu naște astăzi. Vedeta le-a dat vestea cea mare fanilor: “Nu o să risc nici măcar o secundă viața mea sau a copilului meu”

Irina Deaconescu este gata să devină mamă.

Irina Deaconescu și Cristian Manea sunt în culmea fericirii. Vedeta și-a anunțat fanii de pe Instagram că urmează să nască astăzi. Cei doi artiști au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor personală. Ea a ascuns pentru multă vreme faptul că este însărcinată, pentru că a vrut să se bucure fără ca alții să își dea cu părerea.

Era deja gravidă în cinci luni când le-a dat vestea cea mare fanilor. Ei bine, acum nu a mai rămas mult timp și își va strânge pentru prima dată fetița la piept. Ba chiar, mai sunt doar câteva ore. Admiratorii ei stau cu sufletul la gură și sunt nerăbdători să îi vadă chipul micuței.

Așteptarea a luat sfârșit pentru Irina Deaconescu și Manea

Irina Deaconescu și Cristian Manea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Cei doi sunt mai fericiți ca oricând și viața lor este pe cale să fie completă. Vedeta s-a pregătit intens pentru venirea pe lume a fiicei sale. I-a pregătit deja camera și cele necesare pentru primele luni de viață.

Își dorește ca bebelușul ei să nu ducă lipsă de nimic și face tot ceea ce îi stă în putință în acest sens. Seara trecută, Irina Deaonescu și-a făcut bagajul pentru spital și le-a povestit fanilor de pe Instagram despre ce urmează să se întâmple. Era vizibil emoționată și este normal să fie așa. A așteptat acest moment de multă vreme. În plus, a dezvăluit că va naște prin cezariană și că va filma fiecare moment important pentru admiratorii ei.

Irina Deaconescu naște astăzi. Vedeta le-a dat vestea cea mare fanilor: “Nu o să risc nici măcar o secundă viața mea sau a copilului meu”

“Mi-am făcut bagajul pentru spital. Din păcate, nu am mai apucat să filmez așa cum am promis, pentru că a fost făcut pe grabă. O să filmez după și o să vă spun și ce am folosit. Urmează să mă bag la baie și voiam să mai vedeți burtica pentru ultima dată! Doamne, deci a fost o așa experiență superbă! Mi-a fost greu la început, dar apoi nu am mai avut nicio treabă. Și acum mi se pare așa de ciudat că de mâine o să fie afară și nu o să mai fie aici. Doamne ajută să fie totul bine, vă mulțumesc mult, mult, mult pentru mesaje. Am apucat să citesc câteva, dar sunt foarte multe. Transmiteți-mi mâine toată energia voastră pozitivă, că o să am nevoie de ea. Love you (n.r.: Vă iubesc), ne vedem mâine”

 

Jador, dezvăluiri despre piesa lui Theo Rose cu Bogdan de la Ploiești. Fanii au fost șocați: "Trebuia sa o cânt eu cu ea"

Jador, dezvăluiri despre piesa lui Theo Rose cu Bogdan de la Ploiești. Fanii au fost șocați: „Trebuia sa o cânt eu cu ea”

Dani Mocanu a șocat internetul. Ce a zis despre Delia: "Dacă vezi filmulețul ăsta, să știi că..."

Dani Mocanu a șocat Internetul. Ce a zis despre Delia: „Dacă vezi filmulețul ăsta, să știi că…”